Dynavoice Magic F-7 EX v3 Gulvhøyttaler svart ask, par

Magic-seriens største gulvhøyttaler, en skikkelig 3-veis konstruksjon som er bedre på alt!
Artikkelnr: 990F7EXBO
40
Dynavoice Magic F-7 EX v3 Gulvhøyttaler svart ask, par i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Gulvhøyttaler hos BRL.se (990F7EXBO)
Dynavoice Magic F-7 EX v3 Gulvhøyttaler svart ask, par
Dynavoice Magic F-7 EX v3 Gulvhøyttaler svart ask, par
Dynavoice Magic F-7 EX v3 Gulvhøyttaler svart ask, par
Dynavoice Magic F-7 EX v3 Gulvhøyttaler svart ask, par

Kampanje

Januardeals

Ekskl. moms
4990 kr / 2990 kr
Du sparer  2000 kr (40%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Dynavoice Magic F-7 EX v3 er seriens flaggskip, en vellykket kombinasjon av lillebrødrene som gir både bedre nærvær i mellomtonen og mer kontroll i bassområdet. Ypperlig for normalt store og større rom, som med sin fysikk kan fylle rommet med både basstrykk og spilleglede. Begge 6,5"-bassene får et solid dytt takket være sine doble, bakovervendte bassporter. Diskanten er montert på en plate der Dynavoice-logoen får en «svevende» effekt over kabinettet.

 • Diskret og stilren gulvhøyttaler i tredje generasjons Magic-serie
 • Treveis konstruksjon med dedikert mellomtone
 • Portet konstruksjon med doble, bakovervendte bassporter
 • Nedsenkede terminaler med påkostede, gullbelagte kontakter
 • Doble 6,5" basser gir god kontroll og trykk i bassregisteret 

Lillebroren Magic F-6 EX har lenge vært Dynavoices bestselger. Nå har den fått en storebror, som har potensial til å bli enda mer populær. Magic F-7 EX v3 er høyere, mer staselig og mer bastant. Modellen er utstyrt med en dedikert 5,25" mellomtone fra F-5 EX, noe som borger for veldig god stemmegjengivelse, og i det lavere registeret håndterer doble 6,5" basselementer (fra F-6 EX) det innkommende signalet, som gir dyp og rask bass med ressurser til å spille med solid trykk. På baksiden finner vi hele tre porter, som er en indikasjon 

Virkegraden er veldig fin på 92 dB, som gjør det «lettere» å drive høyttaleren for forsterkeren. Her får du en veldig fin og praktisk høyttaler som samtidig spiller veldig godt – og som ikke koster skjorta. Et naturlig valg for deg som også tenker på stilrent interiør.

Versjon 3
Da den første versjonen av Dynavoice Magic kom, ble den umiddelbart en av bestselgerne våre, og etter at hi-fi-magasinene testet den, var førsteplassen opplagt. Etter det har vi oppgradert den i flere trinn for å gjøre den enda bedre. Elementene, delefilter og kabler har blitt bedre. I versjon 3 har vi bare endret designen, siden vi ikke har funnet noe annet vi kan forbedre. Til tross for alle forbedringene, har vi klart å holde prisen så lav som mulig. Vi lover at du ikke får like mye for pengene noe annet sted.

Dynavoice Magic-serien
Dynavoice Magic-serien har lenge vært vår storselger takket være det helt unike forholdet mellom pris og ytelse, som ingen annen høyttaler har. Da de mer påkostede EX-modellene kom, ble det enda flere forbedringer. Nå er Magic-serien ikke bare Dynavoices mest populære serie, men har også blitt den største serien, med flest modeller i programmet. Det gjør at du kan kombinere hjemmekinoen slik du selv vil. Mulighetene er enorme!


Farger i versjon 3
Dynavoice Magic EX-serien (version 3) er tilgjengelig i to flotte utførelser – Black & White. Begge har en svak trestruktur som sørger for at de nye høyttalerne passer i ethvert rom, og du kan ha dem lenge uten at de går av moten. Eller hvorfor ikke kombinere svarte fronthøyttalere og senter, som passer til flat-TV-en, med diskrete, hvite surroundhøyttalere? Valget er ditt, som alltid, med Dynavoice.

Lyden
Lydkarakteren i Magic-serien er laget for å være svært lettlyttet, men med retning mot Hi-Fi-lyd. Alle høyttalerne i serien har den samme SuperAudio-diskanten for best mulig klangmatching, så uansett hvilke høyttalere du velger å kombinere, passer de sammen og gir en sømløs lydopplevelse.

Test i Hifi-magasiner
Det er ikke bare kundene våre som er fornøyde. Magic-serien har også fått toppkarakter for pris i Hi-Fi-magasinene. Magic F-6 fikk andrepremie som årets beste høyttaler i budsjettklassen av magasinet Bild&Ljud Hemma. Den eneste som klarte slå den, var storebror Dynavoice Challenger M-65 …

Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Kampanje:
Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn