Batteriladere

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    ACV B² audio CTEK Victron Energy
På lager
    Nei Ja
Vis mer...
1  2  3  ..4 Neste »

Batteriladere

Batteriladere for bil, båt og lastebil. Vi tilbyr batteriladere for deg som stiller høye krav til en batterilader som skal kunne løse et flertall batteriproblem. En batterilader er ikke nødvendigvis noe du bare har bruk for når batteriet er utladet, det kan også være smart og vedlikeholdslade batteriet om det skal stå uten bruk over lengre tid. Dette hjelper til med å holde batteriet frisk, så du ikke behøver punge ut for nytt batteri når du skal sjøsette båten, eller starte veteranbilen til våren etter vinterlagring.

Batteriladere fra CTEK

BRL tilbyr et stort utvalg av batteriladere fra CTEK. Alt fra populære CTEK MXS 5.0 og MXS 10 til hurtigkoblinger med spenningsindikator. Kjøp din CTEK lader for 12V og 24V her.


Er du usikker på hvilken batterilader som er best for deg, eller vil vite mer om batteriladere fra CTEK? Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på: +4619-206750 for å høre mer!
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.