Hva passer i min bil


Hva passer bilen min?

Uansett om du vil bytte stereo, høyttalere eller komplettere med Bluetooth i bilen din så har vi tilbehørene. Velg din bilmodell nedenfor!

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    ACV Auto-Connect Autoleads Basser BRL Brodit Connects2 Dayton Audio DLS GAS Audio Power InCarTec iSimple JVC Light Harmonic Macrom MAXVIEW Metra mObridge NIZLED PAC Audio Pioneer Purelux re-STREAM Silent Coat
På lager
    Nei Ja
Vis mer...
1  2  3  4  ..168 Neste »

Hva passer i min bil

Monteringstilbehør til markedets fleste bilmodeller! 
Installasjon og bytte av bilstereo eller bilhøyttalere, krever mer enn bare erstattningsprodukter. For at bytte skal kunne gjennomføres trenger du modellspesifike monteringstilbehør som er spesielt utviklet og tatt frem for akkurat din bilmode. Monteringsramer, ISO-kablage, antenneadapter og høyttaleradapter varer altså fra bil til bil og det er derfor av høyeste vikt at man velger rett produkt. 

På denne siden har vi samlet informasjon og produkter om markedets fleste bilmodeller, der vi har sammenstilt alt du kan tenke deg når du skal oppgradere lyden i bilen. Så uansett om du kjører en klassik Volvo, eller en nyere Audi, har vi garantert all monteringstilbehør du trenger. 

Velg bilmerke nedenfor for å gå videre og velge deretter din spesifike bil - og årsmodell. Deretter for du velge hva det er for type av installasjon du vil gjøre og deretter får du en sammenstillig av produkter og gjelder for den spesifike modellen. Om du har krav eller spørsmål utover de produkter vi annonserer er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på support@brl.se eller gjennom å ringe +47 19-206750. 
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.