Marinestereo

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    DLS DS18 Kenwood Pioneer Sony

Marinestereo

Marinestereo er som en helt vanlig bilstereo, men er en stereo spesielt produsert for å tåle fukt, UV-stråling og andre maritime utfordringer. En marinestereo er oftest fylt med bra funksjoner som Bluetooth, AUX, USB, fargedisplay, hurtigvalg knapper, EQ, tydelig volumhjul og lavnivåutganger. Du kan også finne enheter med innebygd stemmestyring. Vi har helt klart modeller for alle smaker, uansett om det handler om en simpel oppgradering eller et profesjonelt lydbygg på båten!

Båtstereo

Båtstereo kalles ofte for marinestereo. Hos BRL finner du et stort sortiment av båtstereoer til pressede priser og raske leveranser. Skaff deg en bra lyd til båten allerede i dag og en båtstereo som er tilpasset etter dagens teknologi med blant annet Bluetooth, AUX, USB med mer.

For å få beste mulige resultat anbefaler vi å bytte ut dine marinehøyttalere når du enda er i gang. En ny marine stereo med støtte for bra lyd krever minst like bra marinehøyttalere. Gi musikken rettferdighet og tvil ikke med å kompletter med en passende marineforsterker for å gi din nye lyd på båten enda mer effekt! Vi har komplette marinepakker for deg som vil gjøre en god deal.


Er du usikker på hvilken marinestereo du skal kjøpe eller vil vite mer om båt og lyd?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.