2-din spiller

2-Din stereo er som navnet antyder en modelltype som er dobbelt så stor som 1-din, der enhetene oftest er utrustet med touchskjerm, et hav av multimedia funksjoner og andre smarte funksjoner.
Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Merker
  DS18 GAS Audio Power Grundig JVC Kenwood Macrom Pioneer Sony
Bluetooth
  Ja Ja
Pris
Størrelse (Skjerm)
  10.1 tommer 10.1 tum 6.2 6.2 tommer 6.2 tum 6.75 tommer 6.8 tommer 6.9 tommer 6.95 tommer 7 tommer 8 tommer 8.95 tommer 9 tum
Lavnivåutgang
  2 par 3 Par 3 par Med 4V Med 5V
Navigasjon
  Ja
Smartfunksjon
  Android Auto Apple CarPlay Trådlös Android Auto Trådlös Apple CarPlay Trådløs Apple CarPlay
DAB
  Ja
Vis mer...
1  2  3  ..4 Neste »

2-din spiller

2-Din stereo er som navnet antyder en modelltype som er dobbelt så stor som 1-din, der enhetene oftest er utrustet med touchskjerm, et hav av multimedia funksjoner og andre smarte funksjoner. I tillegg er disse enhetene generelt grunn utrustede med samme funksjoner som en 1-din, så som Bluetooth, USB, AUX, EQ, hurtigvalg knapper og lavnivåutganger.

Den store forskjellen utover størrelse og touchskjerm er økelsen av funksjoner og egenskaper som DVD, navigasjon, Apple CarPlay og Android Auto, inngang for ryggekamera og mye mer. Vi har alt fra avanserte navigasjonsenheter med store tydelige berøringsskjermer til simple modeller for den som søker en enkel oppgradering.

2-Din Android Auto og Apple CarPlay

2-din med Android Auto og Apple CarPlay kobler sammen din smartphone med bilens infotainment system og viser en del av mobilens apper på stereoens skjerm. På denne måten kan du på en sikrere måte eksempelvis høre på Spotify og finne rett vei med Google Maps direkte på skjermen i stedet for å trykke på din mobil under ferden.


For å få beste mulige resultat anbefaler vi å bytte ut bilens orginale høytalere når du enda er i gang. En ny bilstereo med støtte for bra lyd krever minst like bra bilhøyttalere. Originalhøyttalere er sjeldent av samme kaliber som et par stabile bilhøyttalere fra ettermarkedet.

Gi musikken rettferdighet og tvil ikke med å komplettere med en passende forsterker for å gi ditt nye lydsystem et ekstra spark i baken med mere effekt!

Bruk vår smarte filtrering for å luke ut de funksjonene som du ønsker i vårt enorme sortiment!

For å kunne bytte stereo i din bil behøver man spesifikke installasjonskit og kabler for din bilmodell for at det skal kunne fungere korrekt. Du kan se hva du behøver til din bil i vår guide:  Hva Passer Min Bil

Er du usikker på hvilken 2-din du skal kjøpe eller vil du vite mer om 2-din spillere?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme support på support@brl.se eller på telefon: +46 19-206750 for å høre mer!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.