Smartphone til bilen

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    ACV Auto-Connect Autoleads Brodit Champion Connects2 Dension iSimple Kenwood mObridge NEDIS Proson re-STREAM Scosche
På lager
    Nei Ja
Vis mer...
1  2  3  4  ..8 Neste »

Smartphone til bilen

Koble Smartphone i din bil!

Uansett om du vil komplettere med Bluetooth-adapter og Handsfree, foredle panelene med en smartphone holder eller helt enkelt installere AUX-inngang i din bil, har vi garantert noe for deg.

I vår smartphone bærer vi i dag store deler av våre liv. Vekten av å enkelt kunne integrere sin telefon også i bil har derfor økt, både av funksjonsmessige årsaker, men også av sikkerhetsgrunner. Med din smartphone tilkoblet får du full kontroll over musikken og ved visse anledninger også mulighet til å styre innstillinger i din bilstereo.


I underkategoriene finnes ulike typer av løsninger, trådløse og kabelbaserte, men om du har et krav eller ønsker utover de produktene vi annonserer er velkommen til å kontakte vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ringe oss på +46 19-206750 så hjelper vi deg!
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.