Marinelyd

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    Auto-Connect BOSS BVE DLS DS18 GAS Audio Power Kenwood Pioneer Sony Visaton
På lager
    Nei Ja
Vis mer...
1  2  3 Neste »

Marinelyd

Vanntett lyd for båt!
Ta med go’lyden ut på sjøen og utstyr din båt med et vanntett lydsystem som får bølgene til å slå i takt. Allt fra IP-klassede hovedenheter, marinehøyttalere, marinebassere og marineforsterkere med vel beskyttede kretser finnes i våres sortiment av båtstereo produkter. Se på våre marinepakker om du søker en helhets oppgradering av lydsystemet. Produktene vi tilbyr kommer fra kjente varemerker som GAS, BOSS, Sony, Pioneer med flere.

I kategoriene finnes flere av våre ulike typer marine produkter, oppdelte for at på enklest mulig måte skal kunne filtrere frem det du ønsker. Om du har krav eller ønsker utover de produkter vi annonserer er du velkommen til å kontakte vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.