Bass

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    Auto-Connect Autoleads Bass Habit B² audio Connects2 Dayton Audio DLS DS18 GAS Audio Power Hammer Tech Kenwood
På lager
    Nei Ja
Vis mer...
1  2  3  4  ..17 Neste »

Bass

Bass er et must for å skape en bra billyd. En dyptgående bass eller taktfast og rask. Bass kommer i mange former og bare du vet hvilken type av basstilskudd du ønsker til ditt lydsystem. Separate basselement i størrelser fra 6.5” til 33”, basskasser med alt fra singel til tripple element eller basspakker med en utsøkt kombinasjon av både bass og passende forsterker. Du kan være sikker på at du finner en bra bass til bilen i vårt store sortiment, alltid til uslåelige priser og med raske leveranser.

I vårt store sortiment av basselement og basskasser finnes produkter fra markedsledende varemerker som GAS, Bass Habit, Kicker og mange fler. 


Bass til bilen


Hvilke bass passer dine ønsker best? Gjennom å velge kategori får du muligheten til å filtrere bass til bilen etter blant annet pris og type, hvilket underletter ved valg av bass til bil. En passiv basskasse er hva man egentlig kaller en helt vanlig basskasse, mens en aktiv basskasse har en innebygget forsterker. For deg som vil dra i gang dit eget byggeprosjekt finnes tomme basskasser og løse basselement. For å gjøre det enkelt og prisgunstig har vi også satt sammen mange heftige basspakker.

Hvordan kobler man bassen? Les vår koblingsguide for bass så kommer du raskt i gang med din nye bilbass.

Lurer du på hvilken bass du skal ha til bilen eller ønsker å vite mer om bass til bilen?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn