Hjemmekino og Hjemmekinopakker

Hjemmekino - Komplett hjemmekinoanlegg

Alle elsker film. For å få den beste tenkbare filmopplevelsen kreves et hjemmekinoanlegg som kan gjengi alle dypgående eksplosjoner og formidle hver detalje av lydbilde på best mulig måte. Oppgrader ditt TV-lyd eller lydplanke til en hjemmekino med et skikkelig hjemmekinoanlegg!

Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Tilvirkere høyttalere
    DLS Dynavoice Klipsch Magnat System One
Tilvirkere forsterker
    Magnat Marantz Onkyo Pioneer Yamaha
Farge
    Hvit Sort Svart svart Vit
Kategori
    5.0 system 5.1 system
Vis mer...

Hjemmekino og Hjemmekinopakker

Alle elsker film og serier og for å få en hjemmekino og den beste tenkbare filmopplevelsen kreves en hjemmekinoreciever, høyttalere og et hjemmekinoanlegg som kan gjengi alle dypgående eksplosjoner og formidle hver detalje av lydbilde på best mulig måte. Du kan kombinere ulike antall høyttalere for ulike setups og oppnå et surroundlyd og surroundanlegg som du liker. 

Mest vanlig er 5.1 hjemmekino. Det menes at du har 5 høyttalere og 1 subwoofer. Du har 3 høyttalere i frem, 2 stativhøyttalere eller gulvhøyttalere, 1 senterhøyttaler og i bak av rommet plasserer du 2 surroundhøyttalere eller mindre stativhøyttalere.

Hjemmekino Dolby Atmos

Vil du ha Dolby Atmos til din hjemmekino trenges høyttalere som er montert i taket eller Dolby Atmos-certificert høyttalere, "Dolby Enabled Speakers" som er plassert ovanpå dine høyttalere og der lydet er riktet opp i taket og lager en refleksjon i taket og nedover mot deg. Med 2 høyttalere i taket i tillegg til 5 høyttalere og 1 Subwoofer blir ditt system nå dolby atmos 5.1.2.

Her finner du komplette hjemmekinopakker som vi har satt sammen i ulike konfigurationer for å tilby en hjemmekino som passer både deg og din lommebok.

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.