Multiroompakker

Multiroomsystem kan formes på mange forskjellige måter og vi tilbyr pakker som passer for de fleste installasjoner. Uansett om det handler om et mindre system i leiligheten eller et stort avansert system.
Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    Audio Pro Dayton Audio DLS Klipsch Magnat Marantz S.M.S.L System One Yamaha
Zoner
    2 zoner 2 zoner 3 zoner 4 zoner 6 zoner
Kategori
    Paket med förstärkare Paket utan förstärkare Pakke med Forsterker Pakke med forsterker Pakke med streaming Pakke uten forsterker Smarta högtalare
Marantz M-CR612 & Magnat ICQ82, 2 par

Pakkepris

13
13998 kr 16150 kr
Audio Pro A36-paket, medium

Januardeals

20
11990 kr 14970 kr
3 par System One IC620 med høyttalerveksler

Januardeals

37
2498 kr 3992 kr
Audio Pro Multiroompaket Large, svartgrå

Pakkepris

14
8998 kr 10460 kr
Vis mer...
1  2  3  ..4  Neste »

Multiroompakker

Multiroomsystem kan formes på mange forskjellige måter og vi tilbyr pakker som passer for de fleste installasjoner. Uansett om det handler om et mindre system i leiligheten eller et stort avansert system, finnes det garantert en pakke akkurat for deg. Sonevelger, innebygdehøytalere, forsterkere og kassehøytalere kombineres i forskjellige pakker til bra pris. 


for å gjøre det enklere for deg å velge pakker kan du bruke deg av filtreringen til venster på siden. Der kan du velge om pakken skal være med eller uten forsterker, hvor mange soner du vil at det skal spilles på eller filtrere på merke du foretrekker. merke er bestemt utifra høytalerne. 


Har du spørsmål eller lurer du på noe, får du gjerne kontakte vår kundeservice via eller telefon eller på support@brl.se
Logg inn