Marinehøyttalere

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    DLS DS18 GAS Audio Power Visaton
Størrelse
    3.3 tommer 6x9 tommer 6.5 6.5 tommer

Marinehøyttalere

Marinehøyttalere må være vann og værbestandige ettersom man skal installere et lydsystem i utsatte forhold. En marinehøyttaler finnes akkurat som vanlige høyttalere i et flertall størrelser og utførelser men er tilpasset for å brukes til båt eller andre vannbårne kjøretøy. En marinehøyttaler kalles også ofte for båthøyttaler.


Marinehøyttaler Bluetooth

Med en marinehøyttaler med Bluetooth kan du enkelt spille musikk fra din telefon eller andre enheter med støtte for Bluetooth. Blant våre marinepakker finner du alt du behøver for å få en bra lyd på båten med støtte for Bluetooth.

Uansett størrelse på dine marinehøyttalere er det alltid en god idé å komplettere med en marinebass, for at lyden skal bli mer fyldig.

Vi anbefaler også at du driver dine marinehøyttalere med en passende marineforsterker for å få ut så mye som mulig av dem.

Er du usikker på hvilke marinehøyttalere du skal kjøpe eller vil vite mer om lyd i båt?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.