2-kanals

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    Bass Habit B² audio DLS DS18 EDGE GAS Audio Power Stetsom
Høynivåinngang
    Ja

2-kanals

2-kanals forsterker har et forholdsvis bredt bruksområde avhengig av utførelse. De kommer generelt sett med bra justeringsmuligheter og håndterer oftest hele frekvensregisteret. Det innebærer at du kan drive koaksialhøyttalere, kitsystem, diskanter og midbasser/mellomtoner. Mange tokanals forsterkere tillater dessuten brokobling for å kunne drive en basskasse!


Vanlige eksempel på bruksområde:

Eksempel 1.
1 stk kitsystem alternativt 1 par koaksialhøyttalere

Eksempel 2.
1 stk basskasse, *brokoblet (*OBS! Om støtte for dette finnes! Se egenskaper for forsterkeren først*)

Mulighetene er mange og det viktigste er at du tar hensyn til den endelige impedansen, effekthåndteringen og effekten.


Vi anbefaler å alltid velge
kabler av 100% kobber for optimal ledningsevne av strøm til forsterkeren. Se derfor til at du får nok strøm fra ditt batteri og tvil ikke med å koble til et ekstra batteri og strømkondensator. For lite strøm til forsterkeren og dårlig jordpunkt kan skade forsterkeren din og derfor er det alltid viktig med rikelig med strøm, skikkelige samt bra kabler, bra jording og kraftige koblinger!


Behøver du hjelp til å koble til din 2-kanals forsterker eller er du litt usikker på innstillingene? Ta en titt på vår guide for
tilkobling av bilforsterker!


Er du usikker på hvilken tokanaler du skal kjøpe eller vil vite mer om tokanalere?
Kontakt vår hjelpsomme og vennlige kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.