Subwoofer

Subwoofere gir hjemmekinosystem skikkelig dyptgående basstrykk. Med en subwoofer menes en basskasse. Eksplosjoner og intensive actionsekvenser gjengis optimalt med minst en subwoofer i systemet.
Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merke
    Audio Pro Canton Dayton Audio DLS Dynavoice Elipson Klipsch Magnat Polk Q Acoustics SpeakerCraft Tangent Tivoli Audio Yamaha
Størrelse
    8 8 tommer 10 10 tommer 12 12 12 tommer 15 15 tommer
Farge
    Ek Hvit Ljusgrå Mörkgrå Rød Svart Tre Vit
Vis mer...
1  2  3  ..4 Neste »

Subwoofer

Subwoofere gir hjemmekinosystem skikkelig dyptgående basstrykk. Med en subwoofer menes en basskasse. Eksplosjoner og intensive actionsekvenser gjengis optimalt med minst en subwoofer i systemet. Vi tilbyr Subwoofere fra populære varemerker som eksempelvis Klipsch, Magnat, Dynavoice, Yamaha, Morel, Harman Kardon, JBL m.m. til pressede priser og raske leveranser.

Aktiv subwoofer

Aktiv subwoofer er mest vanlig i dag og innebærer at det sitter en forsterker på baksiden av kassa som er tilpasset for å gi kraft til basselementet. På forsterkeren finnes det flere brukbare installasjon muligheter som volum, fase og delingsfrekvens. Dette er innstillinger man oftest bare gjør første gangen man kobler til subwooferen. det er viktig at denne spiller på beste måte til sammen med  høyttalerne. Har man store gulvhøyttalere så stiller man delingsfrekvens lavere, og har man mindre høyttalere så bør man stille delingsfrekvensen høyere. Dette er viktig for at man skal få en jevn og nøyaktig overlapping. Faller høyttalerne av ved 50 Hz, så skal subwooferen ta over og tilføre energi til det dype bassområdet under.

Man bruker å si at en subwoofer vanligvis spiller best i et hjørne, men det er en sannhet med modifikasjoner. I praksis bør man bruke litt tid på å finne rett plassering i rommet. Mellom to ulike plasseringer kan det skille hele 6 dB. Ved en plassering får man altså 6 dB ekstra forsterking takket være hvordan lydbølgene spiller i rommet. Det minsker effektbehovet fra forsterkeren med hele 75%.

Vi har et stort utvalg av subwoofere i vårt sortiment og kan til og med tilby trådløs subwoofer i kombinasjon med en  soundbar.

Når du skal koble til din subwoofer behøver du en avskjermet subwooferkabel og for at den skal stå stødig og minimere vibrasjoner, så kan man også legge under dempeputer eller spikes.

Er du usikker på hvilken subwoofer du skal kjøpe eller vil du vite mer? kontakt oss på support@brl.se eller på telefon: +4619-206750 så får du høre mer!
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.