Service & Garanti-informasjon 

BRL Electronics samarbeider med ledende serviceverksteder og leverantører, det gjør at vi kan ha høy nivå på service til deg som kunde. 
Vi har alltid som mål å holde så korte servicetider som mulig.

Om du skulle trenge service eller support har du ofte muligheten å kontakte våre samarbeidspartners direkte. 
Det gir deg som kunde fordelen å få prate direkte med en ekspert på det aktuelle merket. Disse service eksperterne kan ofte avgjøre med engang om produktet trenger sendes in eller om det er noe du kan fikse selv. 
Dette er noe som sparer tid for deg som kunde og hjelper oss og hålle servicetiden kort. 


Undersøkelse kostnad
Vennligst observerer at din garanti tekker fabrikkfeil. Når det f.eks. gjelder en feil som feilinstilling tekkes ikke dette av din garanti/reklamasjonsrett. Det er derfor viktig at du følger den instruksjoner som finnes på produktet sin bruksanvisning for å unngå at du blir debitert en undersøkelseavgift. Et serviceverksted har rett å ta ut en undersøkelseavgift (ca 500-700kr) i de tilfellene det ikke dreier seg om et garanti tilfelle, for å tekke de kostnadene de har hatt. 

For å skape et serviceærende følger du lenken nedenfor og fyller i alle opplysninger.
Klikk her for å skape et serviceærende.

Returhåndtering

Som kunde hos BRL Electronics har du rett til å angre ditt kjøp innenfor 60 dager fra den datoen du mottar produktet. (Gjelder ikke produkter som har blitt fraktet til dere som kunde på pall). For å få returere en vare må produktetforpakning være i det skikk du kjøpte produkten. Om varen skades eller kommer bort på grund av at du som kunde ikke har håndtert pakken som han/hun skal mister han/hun angerretten (distanse og hjemmesalgsloven). 
Retur av deler i en pakke der prisen er rabbatert betaler kunden ordinariepris for den produkten som du beholder. Kunden vil bli belastet ett gebyr for returen for å tekke fraktkostnaden. Produktet skal sendes godt pakket, i god stand og i original eske.

Fra beløpet som skal refunderes har BRL Electronics rett til å trekke fra et beløp som tilsvarer verdifallet på varene sammenlignet med varens opprinnelige verdi. Dersom og i den grad, slik verdireduksjon skyldes at du har håndtert varen i større grad enn det som er nødvendig for å fastslå dens egenskaper eller funksjon, vil gjeldende prosentsats for verdi fradrag være 20 %. Dersom produktet ankommer skadet, mangler tilbehør på det returnerte produktet eller innvendig/ytre emballasje mangler/skadet, vil fradraget bli vurdert på stedet av BRL Electronics.

Retur/angreretten gjelder ikke spesialbestilte varer som ikke finnes i ordinarie sortiment. Den gjelder ikke heller tilpassede produkter som t.ex. kabler og stoff på løpemeter eller spesialbygde produkter som basskasser tilpassede etter en spesifik bil, det gjelder ikke heller sanitære produkter med brutt forpakning, til eksempel in-ear hodetelefoner. Angreretten gjelder heller ikke produkter som fraktes på pall.

Returgebyr
1-5 kg: 149 kr
5-15 kg: 249 kr
15-20 kg: 299 kr
20-30 kg: 599 kr

For å gjøre en retur følger du lenken nedenfor og fyller i alle opplysninger.

Klikk her for å skape et returærende

Logg inn