Aktiv basskasse

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merke
    Bass Habit DLS GAS Audio Power Kenwood
Type
    Lukket basskasse Sluten baslåda
Enhet
    Dubbel Enkel
Størrelse (tommer)
    6x8 8 10

Aktiv basskasse

En aktiv basskasse inneholder en innbygd forsterker. Ordet “aktiv” brukes fremst for å separere basskasse med innebygd forsterker fra de basskassene som ikke har det (en passiv basskasse). En aktiv basskasse eller en aktiv subwoofer til bil er ofte et utmerket valg når det er trangt om plassen. Med en grund dybde på basskassa går det å montere den aktive basskassa på de fleste steder, fremfor alt under setet på de fleste biler, bak seteryggen eller gjennom å montere den i reservehjulsbrønnen.

For å få beste mulige resultat anbefaler vi at du lydisolerer bilen skikkelig! Vi har et bredt sortiment med dempemateriale som passer de fleste bruksområder.

Er du usikker på hvilken basskasse som er best for deg, eller vil vite mer om hvordan en aktiv subwoofer til bilen fungerer?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på
support@brl.se eller ring oss på: +46 19-206750 for en trivelig lydprat!
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.