Kabler

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    ACV Auto-Connect BRL Dayton Audio GAS Audio Power Monacor Multibrackets NEDIS Planet Waves Proson QED Supra Cables
På lager
    Nei Ja
Vis mer...
1  2  3  4  ..13 Neste »

Kabler

Kvalitetskabler for alle typer av installasjoner!
Vekten av høykvalitets kabler ved installasjon går ikke å forminske. Ledningsegenskaper, avskjerming og holdbarhet er noen av punktene som kjennetegner en bra og stabil kabel. Gjennom å gå ned på kvalitet på eksempelvis valg av strømkabel eller høyttalerkabel, så struper man og forminsker det sluttmessige resultatet merkbart.


I våres nøye utvalgte sortiment av kabler finner du alt fra lavnivå kabler til høyttaler kabler, strømkabler til lydkabler. Selvsagt tilbyr vi produkter i ulike prisklasser og med ulik ytelse, der de billigere alternativene eksempelvis ikke alltid består av 100% kobber. For den som skal installere forsterker og basskasse i bilen anbefaler vi å se nærmere på våre kabelkit i varierende størrelser, der man får med alt tenkbart tilbehør som behøves for en vellykket installasjon.

Velg kategori for å få et ytterligere overblikk over sortimentet, og bruk deretter vår smarte filtrering for i finne nøyaktig det du søker. Om du har krav eller spørsmål utover de produkter vi annonserer er du velkommen til å kontakte vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 så hjelper vi deg!
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.