Dynavoice

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
På lager
    Nei Ja
Vis mer...
1  2  3  4  ..5  Neste »

Dynavoice

Svenska Dynavoice blev grunnlagt i Falkenberg og har idag skapt seg en annerkjent navn med sine påkostede og ekstremt konkurransekraftige konstruksoner, som gang på gang har bevist i flere tester i de største elektronikkmagasinene Hifi&musik, ljud&Bild og hemmabio. 

Først kjennetegnes Dynavoice-navnet med de moderne, gjennomtenkte og vellydede høyttalerkonstruksjoner. Sannheten er at anmeldere ofte at mener at Dynavoice i noen tilfeller kan sammenlignes med dobbelt så dyre konkurrenter, og det sier en hel del om de har lykkes stort med sitt konsept. Grunnsteinene men jobber etter er et stort utviklingskompetanse, en kostnadseffektiv fremstilling med færre mellomhender og en aggresiv prissetting. 

Med sete i Sverige er du som konsument garantert å ta del av de beste prisene av Dynavoice unike lydløsning, noe som virkelig gir maks valuta for pengene.
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.