Midbasser/mellomtone

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Tilvirkere
    Aries Audible Physics Bass Habit B² audio Dayton Audio DLS DS18 EDGE Faital Pro GAS Audio Power Hammer Tech PRV Audio SB Audience
Størrelse (tommer)
    2 3 4 5 5.25 6.5 6.5 6.5 tommer 8 8 tommer 10 12 15 18
Impedans (ohm)
    2 4 8
Vis mer...
1  2  3  4  ..8 Neste »

Midbasser/mellomtone

Midbass/mellomtoner og mellomregister er en utrolig viktig del av et lydsystem i bilen. Man skal kunne gå så langt som å si at det er dette frekvensområdet som er viktigst, da det utgjør majoriteten av en sangs toner i de fleste sjangere. Både gitar, synth, piano og den største delen av vokalen havner her. Dessuten er tonene som faller inn i dette frekvensområdet der menneskets hørsel er som mest utviklet. Det er altså en minst sagt avgjørende faktor for at musikk skal høres bra ut og oppfattes som den er ment til høres!

Hva er midbass og mellomregister?

Midbass/mellomtoner og mellomregister håndterer de mellomste frekvensområdet, midbass som navnet avslører går lavere og arbeider med de mellomste til øvre bassfrekvensene. Mellomregisteret håndterer enkelt og greit, det navnet sier. Ettersom at det finnes flere ulike størrelser og utførelser å velge mellom, kan også frekvensomfanget skille seg veldig. Med det i bakhodet kan man hevde at gjennomsnittet for midbass er 80 Hz - 300 Hz og mellomregister 300 Hz - 3000 Hz. Ettersom det er stor variasjon på størrelse, konstruksjon, produsent og prisklasse bør dette sees på som en retningslinje og ikke et faktum.

For å få et komplett og fylldig lydbilde kompleteres midbasser og mellomregister med diskanter og basskasser.

For å få beste mulige resultat anbefaler vi at du lydisolerer bilen skikkelig! Vi har et bredt utvalg med dempemateriale som passer de fleste lydprosjekter.

Er du usikker på hvilke midbasser/mellomtoner eller mellomregister du skal kjøpe eller vil du vite med om midbass og mellomregister?
Kontakt vår hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller på +4619-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.