1-din spiller

1-din stereo er en tidløs modelltype og er hva man kaller en klassisk bilstereo, oftest fylt med bra funksjoner som Bluetooth, AUX, USB, DAB, skjerm, ferdigdisplay og lavnivåutganger.
Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
  Blaupunkt DS18 GAS Audio Power JVC Kenwood Macrom Pioneer Sony
Bluetooth
  Ja Ja
AUX-inngang
  Ja
CD-spiller
  Ja
DAB
  Ja
USB-inngang
  Ja
Lavnivåutgang
  1 par 2 par 3 par Med 4V Med 5V
Vis mer...
1  2  3  ..4 Neste »

1-din spiller

1-din stereo er en tidløs modelltype og er hva man kaller en klassisk bilstereo, oftest fylt med bra funksjoner som Bluetooth, AUX, USB, DAB, skjerm, ferdigdisplay og lavnivåutganger. Det finnes også modeller som er utstyrt med navigasjonssystem sånn at du enkelt kan finne frem når du er ute på biltur. Det finnes en mengde bilradioer med innebygd stemmestyring. Vi har helt enkelt en 1-din modell for alle smaker, uansett om det handler om en liten oppgradering eller et profesjonelt lydbygge. 

Bruk vår smarte filtrering for å navigere lett mellom de forskjellige valgene. For eksempel kan du filtrere frem dab radio som er ett krav når det kommer til herlige bilturer i Norge. 

For å kunne bytte bilstereo i din bil så trenger du oftest installasjonskit & kabler for spesifike bilmodeller. Dette for at alt skal funke optimalt. Gå gjennom vår guide : Hva Passer i Min Bil for å se hva du trenger til akkurat din bilmodell. 

For å få best mulig resultat anbefaler vi å bytte ut bilens orginalhøyttalere når du alikevel holder på. En ny bilradio med støtte for bra lyd krever minst like bra bilhøyttalere. Orginalhøyttalere er skjelden av samme kvalitet som et par stabile bilhøyttalere fra ettermarkedet. Gi musikken rett forutsettinger og tvil ikke med å komplettere med en passende effektforsterker for å gi deg ditt nye lydsystem en ekstra spark i baken med mer effekt. 

Er du usikker på hvilken 1-din spiller du skal kjøpe eller vil du vite mer om 1-din? 
Kontakt oss på support@brl.se eller via +46 19-206750 for å høre mer! 

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.