Tom basskasse

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Størrelse (tommer)
    6x9 6.5 8 10 12 15
Vis mer...
1  2  3  ..4 Neste »

Tom basskasse

Tomme basskasser er perfekte for å komponere sin egen komplette basskasse. De finnes i en mengde ulike utførelser og velges etter størrelse på basselementet. Her finner du både robuste, slanke og bilspesifikke basskasser. Det finnes tomme basskasser for både ett, to og tre basselementer.


Det finnes generelt to typer kasser i vårt sortiment - portede kasser og lukkede kasser. Med portet kasse kan du vinne opp til 3 dB lydtrykk, hvilket er populært når målet er å spille høyt (SPL). En lukket kasse brukes oftest med mål om å spille fint (SQ).


Noe som er viktig å tenke på når man velger en tom basskasse er å ta hensyn til bassen/bassernes parametere, så det låter bra. Velger man ikke en kasse som matcher disse parametrene er stor sjanse for at selv de “beste” basselementene låter skikkelig dårlig.


For å få beste mulige resultat anbefaler vi at du lydisolerer bilen skikkelig! Vi har et bredt utvalg med
dempemateriale som passer de fleste lydprosjekter.

Er du usikker på hvilken tom basskasse du skal kjøpe eller vil vite mer om tomme basskasser?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!


Vil du bygge din egen basskasse, men er usikker på hvordan du skal gå til veie? Ta en titt på vår utfyllende guide, “Å bygge basskasse - vi lærer deg å regne”.
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.