Rubbing & Polish

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    BVE Tershine
På lager
    Nei Ja

Rubbing & Polish

Føler du at en vask var alt for like og vil ha et enda bedre resultat? Då burde du teste ut polering! Her kan du finne de produktene som gir et skikkelig skinende resultat!

Rubbing: 
Er bilen din full med riper, flekker eller fuglemøkk som du har vært der for lenge? Da er det på tide å polere din bil! Første skrittet er å ta et grovt poleringsmiddel som heter Rubbing som hjelper deg og fjerne disse deffektene. Har du en lack som har blitt matt? Da er dette den perfekte måten å få tilbake bilens tidligere glød!

Polish: Om du mente det fantes behov for en rubbing så burde du alltid fortsette med en polish. Dette for å få bort eventuelle hologram eller poleringsstiper som oppsto under rubbing. Polish bruker du også for å få tilbake glansen og dybden i lakken, dette gir et ekstremt bra mulighet til å legge en beskyddende voks som avslutting.
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.