Raggarplank

Filtrering Dölj filter
Filter
GAS PSB4X62VS komplett raggarplank

Kampanje

8
2298 kr 2498 kr
GAS PSM8 & GAS PST14 i GAS PRO SPL-kasse

Kampanje

Pakkepris

5
2898 kr 3038 kr
GAS PSM88 8 tommer & GAS PST14 i GAS PRO SPL-kasse

Kampanje

Pakkepris

7
3298 kr 3538 kr
GAS XF692 PRO SPL 6x9 tommer i GAS PRO SPL-kasse

Kampanje

Pakkepris

4
Vis mer...
1  2  Neste »

Raggarplank

Raggarplank er en høyttalerkasse som kommer i mange ulike former og størrelser - aller vanligst er kanskje kassene med plass til fire høyttalere og to diskanter som plasseres på hattehylla! Du er ikke begrenset når det kommer til plasseringen av kassen, en raggarplank trives godt i bagasjerommet også! Den fiffi konstruerte planken lar midbass/mellomregister og koaksialhøyttalere få rom til å strekke skikkelig på seg, og dermed prestere så bra som mulig. Dette innebærer at du ganske enkelt, sammen med en passende forsterker, når et dB-nivå mange bare kan drømme om!

Nå kan du også finne våre ferdigmonterte raggarplanker fra blant annet GAS som bare kan kobles inn å begynne å spille. Vi på BRL har et stort sortiment av raggarplanker til skikkelig bra priser. Ta gjerne kontakt med oss for å få hjelp med hvilken raggarplank som passer deg og din bil best. Du kan også finne et par heftige rånerpakker, som raggarplanker med forsterker eller bass og forsterker samt raggarplank med forsterker, som gjør det enkelt å få til et lydsystem i bilen uten å knuse sparegrisen.

Er du usikker på hvilken raggarplank du skal kjøpe eller har du spørsmål om raggarplanker?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn