Raggarplank

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    Auto-Connect Bass Habit B² audio DS18 EDGE GAS Audio Power
På lager
    Nei Ja

Raggarplank

Raggarplank er en høyttalerkasse som kommer i mange ulike former og størrelser - aller vanligst er kanskje kassene med plass til fire høyttalere og to diskanter som plasseres på hattehylla! Du er ikke begrenset når det kommer til plasseringen av kassen, en raggarplank trives godt i bagasjerommet også! Den fiffi konstruerte planken lar midbass/mellomregister og koaksialhøyttalere få rom til å strekke skikkelig på seg, og dermed prestere så bra som mulig. Dette innebærer at du ganske enkelt, sammen med en passende forsterker, når et dB-nivå mange bare kan drømme om!

Nå kan du også finne våre ferdigmonterte raggarplanker fra blant annet GAS som bare kan kobles inn å begynne å spille. Vi på BRL har et stort sortiment av raggarplanker til skikkelig bra priser. Ta gjerne kontakt med oss for å få hjelp med hvilken raggarplank som passer deg og din bil best. Du kan også finne et par heftige rånerpakker, som raggarplanker med forsterker eller bass og forsterker samt raggarplank med forsterker, som gjør det enkelt å få til et lydsystem i bilen uten å knuse sparegrisen.

Er du usikker på hvilken raggarplank du skal kjøpe eller har du spørsmål om raggarplanker?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.