24 volt

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merke
    Connects2 DLS GAS Audio Power
Høynivåinngang
    Ja Ja, med autostart

24 volt

Bare for at du kjører lastebil betyr det ikke at du skal ha dårlig lyd! 24V forsterker gir deg muligheten til å bygge lydanlegget du tidligere bare har drømt om, uten å krangle med omformere og nødløsninger. Det finnes både monoblokk og flerkanals forsterkere å velge mellom avhengig av hvilken type av installasjon som skal utføres. Dette er altså den perfekte løsningen for deg som eier et kjøretøy som driftes med 24 volt.

Vi anbefaler å alltid velge kabler av 100% kobber for optimal ledningsevne av strøm til forsterkeren. Se derfor til at du får nok strøm fra ditt batteri og tvil ikke med å koble til et ekstra batteri og strømkondensator. For lite strøm til forsterkeren og dårlig jordpunkt kan skade forsterkeren din og derfor er det alltid viktig med rikelig med strøm, skikkelige samt bra kabler, bra jording og kraftige koblinger!

Behøver du hjelp til å koble til din multikanals forsterker eller er du litt usikker på innstillingene? Ta en titt på vår guide for tilkobling av bilforsterker!

Er du usikker på hvilken 24 Volt forsterker du skal kjøpe eller vil vite mer om dem?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.