Lydplanke

En lydplanke har blitt en vanlig innredningsdetalj ved TVen. Det er så klart mer enn bare en innredningsdetalj, det er en enkel måte å løfte lyden i stuen til et helt nytt nivå.
Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merke
    Klipsch Yamaha
Farge
    Svart

Lydplanke

En lydplanke har blitt en vanlig innredningsdetalj ved TVen. Det er så klart mer enn bare en innredningsdetalj, det er en enkel måte å løfte lyden i stuen til et helt nytt nivå. Dagens moderne LED, OLED og QLED skjermer er utrolig tynne og det blir naturligvis begrenset plass til høyttalerelementene og plassmangelen begrenser hva produsentene kan gjøre med høyttalerelementene. En lydplanke er en perfekt måte å forbedre den triste TV-lyden og gjenskape følelsen av et betydelig større lydsystem, samtidig som den kan frigjøre plass rundt TV-benken og plasserer lyden direkte under TVen.


Trådløs subwoofer

En lydplanke kan komme i mange ulike varianter og modeller, men ganske ofte følger det med en trådløs subwoofer. Dette er et stort pluss med de kanskje litt mer tradisjonelle lydsystemene, der en subwoofer kabel ofte er et faktum, og du begrenses når det kommer til plasseringen av basskassen i rommet.


Dolby Atmos lydplanke

Med hjelp av patenterte teknologier som Dolby Atmos og rettede element sprer lyden og gir et bredt lydbilde, samtidig som den gir lyden en naturtro surround følelse som gjør stuen og din nye TV lyden den fortjener. Over årene har produsentene funnet interessante løsninger som gjenskaper lydsystem for både 2.0, 2.1, 5.1 og 9.1.


Hvordan kobler du inn en lydplanke?

Det kan variere fra modell til modell, men det vanligste og kanskje aller enkleste løsningen er å bruke en HDMI-kabel. På dagens TVer og lydplanker finnes ofte en funksjon som heter ARC, “Audio Return Channel”, som gjør tilkoblingen enkel. Da går all lyd som kommer inn til TVen direkte ut til din lydplanke - selv om det i fra eksempelvis en PC, Apple TV eller spillkonsoll som kobles til din TV gjennom HDMI. ARC er en smart funksjon, men det stopper ikke der. Noe som kalles HDMI CEC lar deg styre lyden i din lydplanke med andre fjernkontroller enn den som fulgte med og også stenge av eller starte samtidig som din TV gjør det.


Lydplanke Bluetooth

Mange lydplanker har i dag innebygget Bluetooth-mottak, så du på en rask og enkel måte kan spille musikk fra din mobil, nettbrett eller data, fritt for kabler. Så med mobilen i hånden kan du enkelt legge deg på soffaen og mellom dine favorittserier spille dine favorittlåter fra Spotify.

BRL tilbyr lydplanker fra varemerker med høy kvalitet. Hos oss kan du kjøpe lydplanker fra blant annet Klipsch, Yamaha og Canton til pressede priser og raske leveranser.

Er du usikker på hvilken lydplanke du skal kjøpe eller vil vite mer om lydplanker?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.