Koaksialhøyttalere

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Tilvirkere
    Audible Physics Bass Habit B² audio DLS GAS Audio Power
Monteringsdybde
Størrelse (tommer)
    3 4 4x10 4x8 5x7 5.25 5.25 6x9 6x9 6.5 6.5 7x10 8
Impedans (ohm)
    3 4 4+4
Vis mer...
1  2  3 Neste »

Koaksialhøyttalere

Koaksialhøyttalere finnes i flere ulike størrelser, utførelser og prisklasser. Større varianter har oftest et bredere frekvensomfang enn de mindre, takket være større konareal og komponenter. Det bør sies at det finnes unntak, der også mindre koaksialhøyttalere har skikkelig bra bredde, men generelt sett håndterer større koaksialhøyttalere lavere frekvenser bedre og kan sammenlignings bart gjengi et bra øvre bunnregister. Mindre koaksialhøyttalere har helt klart ikke et like bredt frekvensomfang p.g.a. mindre konareal og komponenter. Uansett størrelse på dine koaksialhøyttalere er alltid en god idé å komplettere med en basskasse, for at lyden skal bli mer fyldig. Vanlige størrelser på koaksialhøyttalere er eksempelvis 6.5”, 5.25”, 6x9”, 4” og 3.5”.


Hva er en koaksialhøyttaler?

Koaksialhøyttalere er en kombinasjon av mellomregister og diskant i en og samme bilhøyttaler. Denne høyttaler typen håndterer altså både mellomregister og høyere frekvenser. En koaksialhøyttaler er hva mange kaller en “vanlig høyttaler”, ettersom at de håndterer et forholdsvis bredt frekvensomfang og kan gjengi den større delen av en sangs nyanser.

For å få beste mulige resultat anbefaler vi at du lydisolerer bilen skikkelig! Vi har et bredt utvalg med dempemateriale som passer de fleste lydprosjekter.

Er du usikker på hvilke koaksialhøyttalere du skal kjøpe eller vil vite mer om koaksialhøyttalere?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19 206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.