Monoblokk

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    Bass Habit B² audio DLS DS18 GAS Audio Power Hammer Tech Stetsom
Høynivåinngang
    Ja
Vis mer...
1  2  3 Neste »

Monoblokk

Monoblokk er en 1-kanals forsterker med flere bruksområder avhengig av utførelse. Det vanligste alternativet blant monoblokker er den typen som brukes for å drive ett eller flere basselement. Monoforsterkere har oftest forholdsvis enkle justeringsmuligheter og begrensninger i frekvensregisteret den kan håndtere.

Det finnes også monoblokker som er betegnet som fullregister-forsterker, hvilket innebærer at de spiller hele frekvensområdet for en høyttaler og kan således brukes for å drive alt fra et basselement til en koaksialhøyttaler. Man bør ha i bakhodet at alt dette fortsatt drives via en kanal, der høyre og venstre (stereo) ikke kan brukes.

Vi anbefaler alltid å bruke kabler av 100% kobber for optimal ledning av strøm til forsterkeren. Se derfor til at du får nok strøm fra batteriet og tvil ikke med å kjøpe et ekstra batteri og strømkondensator. For lite strøm til forsterkeren og dårlig jordingspunkt kan skade forsterkeren og det er derfor viktig med rikelige mengder strøm, skikkelige kabler, bra jording og robuste tilkoblinger!

Behøver du hjelp til å montere din forsterker eller er du usikker på innstillingene? Ta en titt på vår koblingsguide for subwoofers!

For å få beste mulige resultat anbefaler vi at du lydisolerer bilen skikkelig! Vi har et bredt sortiment med dempemateriale som passer de fleste bruksområder.

Er du usikker på hvilken monoblokk du skal kjøpe eller vil du vite mer om monoforsterkere?
Ta kontakt med vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.