Bilspesifikke høyttalere

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Tilvirkere
    DLS GAS Audio Power Light Harmonic Pioneer
Høyttalertype
    Baksystem Basselement Diskant Framsystem Høyttalerpakke Kitsystem Koaksialhøyttalere Koaxialhögtalare Mellanregister Mellomtone Midbass Senterhøyttaler
Størrelse (tommer)
    Diskant 3 3.5 4 5.25 6.5 8
GAS GS4BMW3 2-veis kit BMW

Tilbudstorget

1798 kr
Vis mer...

Bilspesifikke høyttalere

Bilspesifikke høyttalere er høyttalere spesielt tilpasset bilmerke eller modell, der vanlige høyttalere ikke passer, og du ikke vil bygge om interiøret. Våre bilspesifikke høyttalere passer utvalgte modeller fra bl.a. BMW, Renault, Opel og VW (VolksWagen).

Vi har kitsystem og koaksialhøyttalere til flere av de overnevnte merkene.

For å få beste mulige resultat anbefaler vi at du lydisolerer bilen skikkelig! Vi har et bredt utvalg med dempemateriale som passer de fleste lydprosjekter.

Har du spørsmål om hvilke bilspesifikke høyttalere som passer deg og din bil eller vil vite mer om bilspesifikke høyttalere?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.