Diskanter

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merke
    Audible Physics Bass Habit B² audio Dayton Audio DLS EDGE GAS Audio Power PRV Audio SB Audience
Impedans (ohm)
    4 6 8
Vis mer...
1  2  3  ..4 Neste »

Diskanter

Diskanthøyttalere håndterer det øvre frekvensomfangets topper og spiller en viktig rolle i et lydsystem. Den “diskante” delen delen er hva som tilfører detaljrikhet og luft til ditt lydsystem. Mellomfrekvente instrument som gitar, piano, trommene og vortexen på et trommesett gir mange ganger også høyfrekvente lyder. Disse høye frekvensene, topper og detaljer fra grunnen i mellomfrekvente lyder gjengis av diskanten og tilfører en uvurderlig del av hvordan vi opplever musikken. En unektelig viktig del av et lydsystem som gjør stor forskjell for det totale lydbildet. Kort sagt forandrer en detaljert gjengivelse av lydbildet og er et must i hvert lydsystem.


Diskanter til bil


Diskanthøyttalere til bilen er vanligvis små og finnes i mange ulike formater og konstruksjoner som de fleste andre høyttalere. Du finner alt fra små, enkle diskanter til større, velg tiltalende diskanter med en fantastisk lydspredning.

For å få beste mulige resultat anbefaler vi at du lydisolerer bilen skikkelig! Vi har et bredt utvalg med dempemateriale som passer de fleste lydprosjekter.

Er du usikker på hvilke diskanter du skal kjøpe eller vil du vite mer om diskanter?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn