Billyd

Billyd - God lyd for bilen

For mange av oss er det utrolig viktig med god lyd i bilen, og god billyd finnes i mange forskjellige former og størrelser. Vi tilbyr et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter og bilstereopakker, samt spilleglad og rimelig billyd som er snill mot lommeboken.

Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    ACV Aeroport Airpure Alcotrx Aries Audible Physics Auto-Connect Autoleads Banner Bass Habit Basser Blaupunkt BOSS BRL Brodit BVE B² audio Champion Chemical Guys Connects2 CTEK CustomElectro Dayton Audio Dension Dignita DLS Dräger DS18 Echomaster EDGE Faital Pro GAS Audio Power Grundig Hammer Tech InCarTec iSimple JVC Kenwood Light Harmonic Lightz Macrom MAXVIEW Metra MiniDSP mObridge Monacor Multibrackets NEDIS NextBase NIZLED Optima Batteries PAC Audio Pioneer Planet Waves Proson PRV Audio Purelux QED re-STREAM SB Audience Scosche Silent Coat Sony SPL Lab Stetsom Strands Supra Cables System One Varta Vibrofiltr Victron Energy Visaton Werified by WER XBB
På lager
    Nei Ja
Vis mer...
1  2  3  4  ..301 Neste »

Billyd

Billyd

Vi er størst i norden på billyd og tilbyr et bredt sortiment av produkter som gjør bilrejsen til noe helt spesielt! Vi strever etter å alltid kunne tilby det beste for pengene og at det skal være enkelt å finne bil lyden man leter etter, uten å behøve komplementere med noe senere. Takket være vår lange erfarenhet i bransjen så kan du finne alt du behøver i vårt produkt utbud som innehåller de fleste kjente varemerkene, som blant annet GAS, Pioneer, Kenwood, JVC, DLS, Bass Habit m.m. Vi hjelper deg, uansett om det gjelder en total oppgradering av billyd fra grunnen eller ett  lettere projekt - Allt dette til et gunstig pris! 

Du finner også lydisolering til bilen, bilpleie produkter og andre tilbehør som ryggekamera, dashcam og alkoholmåler. 

For mange av oss er det utrolig viktig med bra lyd i bilen, og bra billyd kommer i mange ulike former og størrelser. Vi tilbyr en stor mengde høykvalitets produkter og billyds pakker, så vel som spilleglade og billig billyd som er snillere mot lommeboken. Uansett budsjett og visjon har vi billyd som passer til akkurat deg og din bil! 

På denne delen av hjemmesiden finne du ulike kategorier med produkter for bilen. Du finner blant annet midbasser, bilhøyttalere, bilforsterkere, bil bass og den populære råner planken! I tillegg til dette finner du ytterlige kategorier som berører LED-lys, batteri lader, marinlyd, kabler, bluetooth i bilen, lyd til lastebil og andre tilbehør. Skal du bytte bilstereo, bilhøyttaler eller eventuelt søker en annen løsning eller tilbehør til din bilmodell- Ta en titt på “Hva passer bilen min” for en mengde bilspesifike tilbehør! 

På BRL finner du mere en bare produkter till bilen din. Du finner en mengde med guider og blogginnlegg som underletter lyd bygget i reisen  mot den perfekte billyden. Ta blant annet del av vår guide for inkoppling av forsterkere, lær deg hvordan du bygger en basskasse og hvordan du skal regne, og få hjelp med hvordan du skal koble bassene dine med hjelp av vår kopplings guide for subwoofer!

Hvordan får man best billyd? 

Hvis du bytter høyttaler (hvis ikke du har gjort det tidligere) og kaster med en basskasse så er du på rett vei. Bra lyd er som mye annet, subjektivt! I billyds verden kan du blandt annet  konkurere i SQ (hvor fint det låter) og i SPL (hvor høyt du spiller), så det er vanskelig og pinpointe akkurat havd den “perfekte lyden” er.  Det er helt enkelt forskjellig fra person til person! Begynn med å sette ord på den typen av lyd du vil oppnå med lyd bygget - for eksempel,  hva er det for musikk du lytter til? Kun du har svaret! Det å bygge ut lyden på bilen er en spennende reise, som vi mer enn gjerne hjelper deg med ! Ikke tvivl om å kontakte oss på BRL, vi veileder deg gjerne.

Hvordan kan man få lyden til å høres utenfor bilen? 

Bytt høyttaler eller sett inn en forsterker! Om du allerede har en forsterker, se om du kan bytte til en sterkere forsterker som kan gi mer effekt til høyttalerne - forutsatt at de kan håndtere det. Hvis du vil spille skikkelig høyt- sjekk da ut våre SPL-pakker eller råner pakker. Hvis du vil ha maksimalt med bass i bilen, sjekk da gjerne ut våre basspakker!

Hva kan man gjøre for at musikken ikke skal høres utenfor bilen? 

Begynn med å sjekke ut vårt store utbud av dempematter! Ta en titt på noen av våre dempematerialer som minsker vibrasjoner, om du opplever at det er der problemet ligger, eller så kan du ta en titt på lydabsorberende tepper som gjør at lyden ikke går utenfor bilen! Hvis du opplever at lyden er skingrende eller att høyttalende er i frekvenser som de ikke helt er bygd for, så kan det være snakk om ett behov av å stille om din forsterker eller stereo.  Ikke tvivl om å kontakte oss på BRL, vi veileder deg gjerne.

Kan man putte inn en navigator i bilen min?

Det kan du mest sannsynlig! I mange biler kan du bytte ut bilens original stereo til en bilstereo med navigasjon og/eller Apple CarPlay eller Android Auto. Sjekk ut “Hva passer bilen min” for og finne en monteringsramme som gjør det mulig og installere en ny bilstereo i akkurat din bil. Sjekk også ut Apple CarPlay eller Android Auto, som kan omvandle din telefon till en navigasjonsenhet. Les også vår guide om hvordan du bytter bilstereo!

Kan man installere en skjerm og se på film i bilen? 

Absolutt! Kjøp en bilstereo som har videoutganger, og så kan du koble inn en (eller to) skjermer som eksempelvis kan monterer bak nakkestøtten på bilen. Et sikkert sett å gjøre den lange reisen litt lettere for barna! Vil du vite mer? Kontakte oss, så kommer vi med rekommandasjoner.

Logg inn