GAS Audio Power

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
På lager
    Nei Ja
Vis mer...
1  2  3  4  ..30  Neste »

GAS Audio Power

GAS er et navn som hele tiden ligger lengst ut på tungespetsen når det kommer til billyd. Det er et varemerke som tilbyr et av markedets bredeste sortiment av lydkomponenter til bil og som hele tiden fornyer og forbedrer sine produkter. Produktene forandres, men konseptet er ALLTID det samme. At tilby høykvalitative lydprodukter, til et pris som veldig få konkurrenter har mulighet til å matche- uten å noengang gå ned på kvaliteten!

Med alt fra dørhøyttalere til forsterkere, bilstereoenheter til installasjonstilbehør, kan du med sikkerhet vite at i GAS sitt sortiment finnes det noe for alle, uansett ingangsverdi. Med modellserier som strekker seg fra nybegynner til konkurransenivå sikkerhetsstiller de at sortimentet bommer over av produkter for alle lommebøker og ambisjonsnivå. 

Demobiler med GAS-komponenter er veldig vanlig. Ute på veiene og på biltreffer finnes det ekstremt mange billydbygg som er satt sammen av kunder og av BRL som fult ut viser hva produktene klarer å leverere. En produkt som alltid er en publikfavoritt er GAS VITO som ble lansert på Elmia 2017 og som etter det har vært med på mange treffer runt om i Sverige.

Takket være flinke teknikkere og et team som hele tiden ser på muligheter for å utvikle produktene, vet man med sikkerhet at fremtiden for GAS ser lys ut. 
Driven og tankegangen for å gi det kundene vil ha er nøkkelen til at alltid tilby de feteste og heteste produktene- alltid til rett pris! 
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.