Multikanal

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merke
    Bass Habit B² audio Stetsom

Multikanal

Multikanal forsterker innebærer forsterkere som har fler enn fire kanaler. Disse forsterkernes installasjonsmuligheter og funksjoner varierer avhengig av utførelse, men er generelt bra og mange! Multikanals forsterkere dekker hele frekvensregisteret ettersom at tanken med denne typen av forsterkere er å ta bort behovet for flere ulike forsterkere. Den vanligste typen av multikanals forsterkere er utstyrt med en dedikert sub-kanal og fire kanaler for bilhøyttalere.


Vi anbefaler å alltid velge kabler av 100% kobber for optimal ledningsevne av strøm til forsterkeren. Se derfor til at du får nok strøm fra ditt batteri og tvil ikke med å koble til et ekstra batteri og strømkondensator. For lite strøm til forsterkeren og dårlig jordpunkt kan skade forsterkeren din og derfor er det alltid viktig med rikelig med strøm, skikkelige samt bra kabler, bra jording og kraftige koblinger!


Behøver du hjelp til å koble til din multikanals forsterker eller er du litt usikker på innstillingene? Ta en titt på vår guide for tilkobling av bilforsterker!


Er du usikker på hvilken multikanal forsterker som du skal kjøpe til bilen eller vil vite mer om dem?
Kontakt vår vennlige og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 for en trivelig lydprat!

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.