Kabler

Det er viktigere å kjøpe en bra kabel enn en dyr kabel, da en bra kabel tar deg direkte in på rett spor.
Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    ACV Auto-Connect Autoleads Dayton Audio GAS Audio Power iSimple Monacor NEDIS Norstone Pioneer Planet Waves Proson QED Supra Cables Visaton
På lager
    Nei Ja
Vis mer...
1  2  3  4  ..12 Neste »

Kabler

Bra kabler er forskjellen! 

Det er viktigere å kjøpe en bra kabel enn en dyr kabel, da en bra kabel tar deg direkte in på rett spor. Hos alle våre forskjellige kabel merker sånn som Atlas, Supra eller QED tilbyr vi muligheten til en bra førstekabel til en mer påkostet kvalitetskabel i alle forskjellige prisklasser. 

Men hva gjør egentlig en bra kabel for forskjell? 
En kael kan aldri forbedre signalen, men bare ødelegge det i større eller mindre grad. En bra kabel må man derfor jobbe med for å motvirke alle former av forstyrrelser og forvrengning. For jo mer av signalen som besvares i overføringen, jo bedre lyd blir det tilslutt. 

Velg kabel-kategori nedenfor for å få større oversikt over sortimentet, og bruk deretter vår smarte filtrering for å finne akkurat det du søker. Om du har krav eller spørsmål utover de produkter vi annonserer er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice på support@brl.se eller ringe oss på +4619206750. 

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.