Høyttalere

Høyttalere til musikk og hjemmekino

Uten høyttalere ingen lyd. Grunnlaget for et bra lydsystem, uansett om det er for musikk eller hjemmekino, ligger i valget av høyttalere.
Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    Arcsound Audible Physics Audio Pro Canton Dayton Audio DLS Dynavoice Elipson Everything but the box Faital Pro GAS Audio Power Kenwood Klipsch Magnat Monacor Polk Q Acoustics SB Audience SpeakerCraft System One Tangent Tivoli Audio Visaton Yamaha
På lager
    Nei Ja
Vis mer...
1  2  3  4  ..32 Neste »

Høyttalere

Høyttalere for musikk og film!
Uten høyttalere ingen lyd. Grunnlaget for et bra lydsystem, uansett om det er for musikk eller hjemmekino, ligger i valget av høyttalere. Gulvhøyttalere med tyngde, stativhøyttalere og surroundhøyttalere for detaljer og spredning, og senterhøyttalere for korrekt gjenngivelse av merparten av stemmene og dialogene i både musikk og film. Vi har alle typer av høytalere, med forskjellige utstyr og passer alle formål.

Kanskje søker du utendørshøyttalere  til verandaen, eller aktive høyttalere som ikke krever en ekstern strømtilførsel? Vegghengte designhøyttalere og innebygdehøyttalere for et skjut lydsystem? Alt dette og ferdigkomponerte høyttalerpakker i forskjellige former, finnes alltid hos oss på BRL Electronics. 

Velg kategori nedenfor for å få en bra overblikk over sortimentet, og bruk deretter vår smarte filtrering for å kunne finne akkurat det du søker. Om du har krav eller spørsmål utover de produkter vi annonserer er du velkommen å kontakte kundeservice på support@brl.se eller ring +4619-206750
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.