Bilstereo

Vil du oppgrade bilens orginabilstereo til en bilstereo med Bluetooth, AUX og USB? I dette tilfelle er 1-din spiller akkurat det du leter etter. En mindre stereo som ikke tar alt for stor plass men fortsatt har de populære funksjonene som vi nevnte over.
Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    Blaupunkt GAS Audio Power Grundig JVC Kenwood Macrom Pioneer Sony
På lager
    Nei Ja
GAS GMA152BTR bilstereo med Bluetooth

Black Friday-deals

25
598 kr 798 kr
Pioneer AVH-A240BT, bilstereo med Bluetooth og DVD

Black Friday-deals

46
2299 kr 4222 kr
GAS GMA252BTR bilstereo med Bluetooth

Black Friday-deals

17
998 kr 1198 kr
Vis mer...
1  2  3  4  ..7 Neste »

Bilstereo

På BRL Electronics kan vi det meste når det kommer til bilstereo. Det gjelder selvfølgelig både 1-din og 2-din! 

Vil du oppgrade bilens orginabilstereo til en bilstereo med Bluetooth, AUX og USB? I dette tilfelle er 1-din spiller akkurat det du leter etter. En mindre stereo som ikke tar alt for stor plass men fortsatt har de populære funksjonene som vi nevnte over. I mange tilfeller er disse bilstereoene også utstyrt med lavnivåutganger, noe som gjør det mulig å bygge et lydsystem med forsterker og flere høyttalere. Kort og godt så er det den perfekte løsningen for deg som vil ha en komfertabel biltur og kunne høre på din egen musikk. En veldig populær funksjon som mangler i mange biler er handsfree. dette kan du selvfølgelig også få i din 1-din stereo! Trenger du ofte hjelp med å finne veien, eller vil du kunne styre telefonen gjennom bilstereoen? Da kan en 2-din spiller være noe for deg. I disse bilstereoene tilbyr vi funskjoner som Apple CarPlay og Android Auto der du i teori får opp telefonen direkte i bilstereoen. Du kan ringe samtaler, svare på meldinger gjennom stemmestyring, høre på Spotify og få veibeskrivninger, dette er bare noen av bra funksjoner som du kan får tilgang til med en bilstereo utstyrt med Apple CarPlay eller Android Auto! Selvfølgelig finnes det 2-din stereo med innebygd navigasjon som ikke i det hele tatt er avhengig av din mobiltelefon. Akkurat som 1-din stereoene så har du funksjoner som AUX, USB, Bluetooth og Handsfree. Alt for å sikkerhetstille en sikker reise i din bil! Du finner enkelt alle disse stereoene på hjemmesiden og du finner de enkelt i filtreringen. 


Gjennom å velge kategori kan du se nærmere på den type stereo som passer dine ønskemål best. Inne på hver kategori finnes det mulighet til filtrering etter blant annet pris, noe som gjør det lettere når du skal velge produkt. Har du spørsmål kan du maile vår support på support@brl.se eller ringe +46 19-206750.
Logg inn