Kabelkit

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Kvalitet
    100% Koppar 100% kobber 100% koppar 30% koppar CCA
Area (mm2)
    10 20 35 50 6
Vis mer...

Kabelkit

Når man skal koble til en bilforsterker trenger man endel kabler og kontakter. Produktene på denne siden er ferdig pakket for montering av forsterker. I pakkene ingår det signalkabel, strømkabel, jordkabel, sikringer og sikringsholder. I noen pakker ingår det også strømkondensator.

En installasjon med store nok kabler og med bra kvalitet påvirker sluttresultatet veldig mye. Den største forskjellen mellom de forskjellige pakkene som utgjør den store forskjellen i pris, er størrelsen på strømkabelene og hvor høy prosent kobber det er i kabelen. Jo mer kobber det er i kabelen jo bedre strømkabel. 

Noen strømkabler har en blanding mellom kobber og aluminium og dette står på pakkene til våre produkter. Det finnes flere ting som påviker prisforskjellen, for eksempel kontaktene og skjermingen på lavnivåkabelen.

Er du usikker på hvilket kabelkit du skal kjøpe eller vil vite mer om dem?
Kontakt vår vennlige  og hjelpsomme kundeservice på support@brl.se eller ring oss på +46 19-206750 så hjelper vi deg!
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.