Dynavoice Challenger M-65 EX v4 gulvhøyttaler, hvit

Challenger-seriens "mindre" gulvhøyttaler, med stor kapasitet til å spille spruddlende og kraftig musikk.
Artikkelnr: 990M65EXW
42
Dynavoice Challenger M-65 EX v4 gulvhøyttaler, hvit i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Gulvhøyttaler hos BRL.se (990M65EXW)
Dynavoice Challenger M-65 EX v4 gulvhøyttaler, hvit
Dynavoice Challenger M-65 EX v4 gulvhøyttaler, hvit
Dynavoice Challenger M-65 EX v4 gulvhøyttaler, hvit
Dynavoice Challenger M-65 EX v4 gulvhøyttaler, hvit
Dynavoice Challenger M-65 EX v4 gulvhøyttaler, hvit

Kampanje

Black Week!

Ekskl. moms
5990 kr / 3490 kr
Du sparer  2500 kr (42%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Dynavoice Challenger M-65 EX v4 er en svært populær gulvhøyttaler og en av firmaets absolutte storselgere, som nå er inne i sin 4. generasjon. Diskanten og begge mellanregister-elementene spiller i en D ' Appolito-konfigurasjon, som gir et mer nøyaktig lydbilde. De doble 6.5" bassene legger opp for dyp og slagkraftig gjengivelse i de lavere registrene.

 • Solid 3-veis konstruksjon med hele fire bakovervendte bassporter
 • Høy følsomhet på 93 dB
 • Dynavoice X-Change gir deg mulighet til å justere mellomregistret etter egen smak
 • Gullbelagt Bi-wiring/Bi-amping terminal

"Selv om det er lett å glemme i stridens hete så har vi sammenlignet Dynavoice-systemet med atskillig dyrere konkurrenter. Og de må sies å klare seg imponerende godt. Lydmessig er M-65 og kompani like presise og detaljerte som testens beste, men har en stor, kraftig lyd med massevis av bass som er svært lett å like. Spesielt med film, som favoriserer litt ekstra trykk og volum, lykkes Dynavoice fint takket være de store og stabile front høyttalerne "
Lyd og Bilde, som testet Challenger M-65 EX 5.0 kit


Challenger M-65 har siden første generasjonen ble lansert vært en av Dynavoice ' s storselgere. Modellen har blitt oppgradert i flere trinn og nå er man inne i versjon 4. Det som skiller mellom denne og den forrige versjonen er kun designen, for når det gjelder lyden har man ikke har funnet noe å forbedre.
M-65 EX i versjon 4 har fått avrundede hjørner og en ny design på fronten og stoff fronten for bedre matchning. Dynavoice sier at dette er den klart peneste versjonen av Challenger M-65 EX hittills og vi er sikre på at høyttaleren vil stå igjen på tronen som best i prisklassen!
Modellene finnes i tre ulike farger, noe som gjør at de kan matche innredningen uten å lage store krav på rommet. Frontpanelet er pianolakkert, mens sidene er i trefinish.
Sannheten er at Dynavoice Challenger i senere år er blant de mest solgte høyttalerne i Sverige, der generasjon etter generasjon har hatt en felles rød tråd i forhold til  pris/ytelse som har vært skyhøyt og produktets fremste kjennetegn. 


Kabinettet
Kabinettet til Challenger M-65 EX er konstruert for maksimal stabilitet. Dette for å gi en tight "Hifi-lyd" uten kasseresonanser. Alle vegger, toppen og bunnen er i 18 mm MDF og det sitter i tillegg flere indre stag for å stabilisere enda bedre. Diskant og mellomregister sitter i helt egne kammer for at elementene ikke skal forstyrre hverandre. Gjør en enkel "banketest" på kabinettet og du forstår hva vi menar!
Alt i alt gir dette en veldig stabil høyttaler med en matchvekt på 27 kg per stykk. I denne nye EX-versjonen er frontstykket pianolakket for å gi høyttaleren det eksklusive utseende den fortjener.

Nå med Dynavoice X-Change
Over anslutningsterminalen, øverst på terminalplaten, så finner du tre ekstra gullbelagte kontakter. Disse brukes for å finjustere det kritiske øvre mellomregisterområdet etter din egen smak. Du kan velge mellom – 2 dB, 0 dB, + 2 dB eller + 4 dB. I og med at dette området endres, så endres hele karakteren til høyttaleren. Du får da en mer korrekt lyd, enn hvis du endrer på bass/diskant-kontrollerne på forsterkeren. Det er altså opp til deg å sette siste touchen på lyden.
Sett stiftene i de ulike X-change-hullene, så endrer du området mellom 4 – 20 kHz. 


Elementene
Alle elementene er egenutviklede og er utviklet sammen med delefilteret og kabinett for å optimalisere lyden fra alle retninger. Diskanten er en SuperAudio-diskant som tåler å spilles meget høyt og rent. Mellanregisterne er av karbon og gir god kraft og klarhet til stemmer, og bassene av kevlar gir den hurtigheten og det trykket man ønsker. Elementene sammen gir en meget nøytral lyd og en følsomhet på hele 93 dB! Dette er stor fordel for dem som ikke har et monster til forsterkere.

Høyttaleren har 4 stk. bassrefleksrør der medfølgende bassplugger kan brukes og på den måten få ulike lydkaraktærer.


Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Kampanje:
Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn