Dynavoice Challenger M-105 EX v4, gulvhøyttaler, svart

Challenger-seriens store gulvhøyttaler, som med sin kraftige bass setter hele rommet i sving med en klar og dynamisk lyd.
Artikkelnr: 990M105EXBO
44
Dynavoice Challenger M-105 EX v4, gulvhøyttaler, svart i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Gulvhøyttaler hos BRL.se (990M105EXBO)
Dynavoice Challenger M-105 EX v4, gulvhøyttaler, svart
Dynavoice Challenger M-105 EX v4, gulvhøyttaler, svart
Dynavoice Challenger M-105 EX v4, gulvhøyttaler, svart
Dynavoice Challenger M-105 EX v4, gulvhøyttaler, svart
Dynavoice Challenger M-105 EX v4, gulvhøyttaler, svart
Dynavoice Challenger M-105 EX v4, gulvhøyttaler, svart

Kampanje

Sommer-deals

Ekskl. moms
8990 kr / 4990 kr
Du sparer  4000 kr (44%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Dynavoice Challenger M-105 EK v4 er en mer bastant versjon av M-65 EX, med bassgjengivelse på steroider takket være de doble 10"-elementene. Diskant og begge mellomregister-elementene tar opp en D'Appolito-konfigurasjon, som gir et mer nøyaktig lydbilde. Følsomheten ligger på hele 94 dB.

 • Staselig 3-veis konstruksjon med hele fire bakovervendte bassporter
 • Høy følsomhet på 94 dB
 • Dynavoice X-Change gir deg mulighet til å justere mellomregistret etter egen smak
 • Gullbelagt Bi-wiring/Bi-amping terminal

"Testets mest hifi-lika ljud levereras av Dynavoice. Jämfört med de två konkurrenterna presenteras ett myller av detaljer och det går att roa sig med att leta efter placeringar i ljudbilden, då det är ordning och reda på scenen som målas upp. Ljudet känns alert och Dynavoice skjuter fram aktörerna mot dig precis lagom mycket för att det ska kännas närvarande, men inte påträngande"
Hifi&Musik

Challenger M-65 har siden første generasjon ble lansert vært en av Dynavoice's storselgere. Nå i generasjon fire har modellen fått en betydelig mer imponerende storebror - utstyrt med doble 10 "basar, som sammen får et konareal på hele 15". Men når det er to "mindre" basselement som tar hånd om bassgjengivelsen, så blir de raskere enn et større, enkelt element, som blir tregere i bevegelsen. Men tro ikke at det bare er en monsterhøyttaler, for vellyden har gått i arv fra lillebror Challenger M-65 EX. Faktum er at M-105 EX i en test i det svenske magasinet Hifi&Musik september-utgave i 2017, slo en flere tusen dyrere motstander fra statene i ren og skjær oppløsning! 

Challenger-serien har i generasjon 4 fått avrundede hjørner og en ny design på fronten og stoffronten for bedre matching. Dynavoice sier at dette er den klart peneste versjonen av Challenger hittil, og vi er sikre på at høyttaleren vil stå igjen på tronen som best i prisklassen! 
Modellene fås i tre ulike fargevalg, noe som gjør at de kan matche innredningen uten å gjøre store krav på rommet. Frontpanelet er pianolakkert, mens sidene er i trefinish.
Faktum er at Dynavoice Challenger i senere år er blant de mest solgte høyttalerne i Sverige, der generasjon etter generasjon har hatt som felles tråd at forholdet pris/ytelse har vært skyhøyt og dets fremste kjennetegn. 


Kabinettet
Kabinettet til Challenger M-105 EX er konstruert for maksimal stabilitet. Dette for å gi en tight "Hifi-lyd" uten kasseresonanser. Alle vegger, topp og bunn er i 18 mm MDF og det sitter i tillegg flere indre stag for å stabilisere enda bedre. Diskant og mellomregister sitter i helt egne kammer for at elementene ikke skal forstyrre hverandre. Gjør en enkel "banketest" på kabinettet, så forstår du hva vi mener!
Alt i alt gir dette en veldig stabil høyttaler med en matchvekt på hele 33 kg per stykk. I denne nye EX-versjon er frontstykket pianolakkert for å gi høyttaleren det eksklusive utseende den fortjener.

Nå med Dynavoice X-Change
Over tilkoblingsterminalen, øverst på terminalplaten, så finner du tre ekstra gullbelagte kontakter. Disse brukes for å finjustere det kritiske øvre mellomregisterområdet etter din egen smak. Du kan velge mellom – 2 dB, 0 dB, + 2 dB eller + 4 dB. I og med at dette området endres, så endres hele karakteren til høyttaleren. Du får da en mer korrekt lyd, enn hvis du endrer på bass/diskant-kontrollene på forsterkeren. Det er altså opp til deg å sette siste touchen på lyden.
Sett stiftene i de ulike X-change-hullene, så endrer du området mellom 4 – 20 kHz. 


Elementene
Alle elementene er egenutviklede og er utviklet sammen med delefilteret og kabinett for å optimalisere lyden fra alle retninger. Diskanten er en SuperAudio-diskant som tåler å spille av meget høyt og rent. Mellomregisterene er av karbon og gir god kraft og klarhet til stemmer, og bassene av kevlar gir den hurtighet og det trykket man ønsker. Elementene sammen gir et meget nøytralt lyd og en følsomhet på hele 94 dB! Dette er i stor fordel for dem som ikke har et monster til forsterker.

Høyttaleren har 4 stk. bassrefleks rør der medfølgende bassplugger kan brukes og på den måten få ulike karakterer på lyden.

Les mer Skjul
 • (5) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.
  kenneth kraus 2019-02-26
  Her ser man finishen og kveliteten og for og ikke snakke om lyden i dem,har fått disse levert døre i kveld og innstalert og man hører tydelig at dette er det kvalitet,har fått spilt noen timer på dem og man hører at dette blir en glede og bruke ettervært,gleder meg til de er ferdig innkjørt etter 6 døgn.
  Skulle gjerne hatt karater 10 på disse................

Kampanje

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
  • Produsenter: Dynavoice
   Bass: Dobble 10 tommer
   Diskant: 1 tommer
   Mellomtone: Dobble 5.25 tommer
   Følsomhet: 94 dB
   Makseffekt: 300 Watt
   Frekvensomfang: 24 - 32.000 Hz (-3 dB)
   Impedans: 4-8 Ohm Ohm
   Farge: Svart
   Vekt: 33 Kg
   Dimensjoner(BxHxD): 290 x 1100 x 395 mm
   Enhet: Par
  • Om merkevaren
  • Dynavoice
  • Du har nylig sett på
  • Lignende produkter
  • Produkter relatert til historien din
  • Manualer/Dokument
  • Anbefalt tilbehør
  Logg inn