| Yamaha | Lyd til hjemmet | Brl.se

Lyd til hjemmet / Multiroom / WiFi-høyttalere

YAMAHA MUSICCAST 50, AKTIV WIFI-HØYTTALER

Nettverkshøyttaler fra Yamaha med multirom-funksjon og Alexa-talestyring!
Artikkelnr:
159MC50WHr
Yamaha
YAMAHA MUSICCAST 50, AKTIV WIFI-HØYTTALER i gruppen Lyd til hjemmet / Multiroom / WiFi-høyttalere hos BRL.se (159MC50WHr)
YAMAHA MUSICCAST 50, AKTIV WIFI-HØYTTALER
Kampanje
Du sparar 1600 NOK
Farge: 
Antall: 
Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • 60 dagers åpent kjøpVi tilbyr lengre angrerett på hele 60 dager, så ta den tiden du trenger! Mangler det original emballasje eller har det blir skade på produkt generer dette til prisavdrag og vi kan i ekstreme tilfeller nekte din returnerte produkt. Det åpne kjøpet gjelder ikke spesialbestilte eller tilklipte produkter, som for eksempel kabler på løpemeter. Dette gjelder også produkter du har fått fraktet til deg på pall.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi selger og hjelper deg mer enn gjerne! Som kunde hos oss kan du alltid benytte deg av vår kostnadsfrie support via telefon eller mail. Kanskje har du spørsmål om installasjon eller kabeldraing, eller helt enkelt trenger hjelp med hvordan du skal utforme ditt lydsystem? Det er bare at du kontakter oss så finner vi ut av det sammen.Stäng
Butikslager

Beskrivelse

Yamaha MusicCast 50 er en aktiv høyttaler med nettverkstilkobling, som kan brukes som frittstående høyttaler, eller kan kobles til stereo-konfigurasjon for en større lyd, alternativt fungere som surroundhøyttaler med en kompatibel MusicCast AV-receiver eller soundbar. Det finns også kompatibilitet med Alexa-talestyring. Høyttaleren har også Bluetooth innebygd hvis et nettverk mangler.

 • Aktiv høyttaler med innebygd nettverk og Bluetooth
 • MusicCast for lyd i flere rom
 • Kan konfigureres for stereo (krever to enheter)
 • Optisk inngang for en flat-TV
 • Tilgang til strømmetjenester som Spotify, Deezer og Tidal
 • Amazon Alexa talestyring
 • Soft-touch - enkle forhåndsinnstillinger for direkte avspilling
 • Alarm, Utsett, Hvilemodus funksjoner

Yamaha presenterer MusicCast 20 og MusicCast 50 – to trådløse høyttalermodeller som gir fantastisk lydkvalitet og et bredt utvalg av funksjoner. Med MusicCast får du lyd i flere rom. Koble alle MusicCast-enheter til samme nettverk, og begynn å dele lyd i hele hjemmet.

Hva er nytt for MusicCast 2018?
– Det som er nytt er at nå kjører vi MusicCast også på 5GHz-båndet. Det gir ikke bare forbedret stabilitet og mindre forsinkelse – det åpner også opp for nye funksjoner. Nå kan vi la våre kunder nyte trådløse surroundhøyttalere. MusicCast 20 og 50 kan konfigureres som bak-kanaler til 2018-mod. AV-receivere og sammen med vår nye MusicCast soundbar. Vi får også en subwoofer i MusicCast-familien, så kabeltrekking og jobben med å skjule høyttalerkabler er en saga blott. Vi hever også lydkvaliteten ytterligere et hakk, og øker antall rom fra dagens 10 til 32. Allerede i dag kan vi tilby markedets bredeste sortiment, og det føles utrolig gøy at vi nå har gjort virkelighet av det som kundene våre har etterspurt, sier Marcus Carlsson, Product Manager.

MusicCast 50 -Yamaha's største trådløse høyttalere er her!
Høyttaleren kan også brukes som surroundhøyttaler med en AV-receiver eller soundbar. La deg ikke lure av det diskrete designet. Selv om MusicCast 50 ikke er så stor – leverer den en lyd som fyller hele rommet og som kan underholde på festen.
Ser du på film, vil lyden holde en betydelig høyere kvalitet enn TVens innebygde lyd, og nesten eksplodere når du ser den nyeste action-filmen. MusicCast 50 er utstyrt med to basselement og to diskanthøyttalere, noe som gjør at den spiller opp med imponerende brat stereoperspektiv hvis den brukes som frittstående høyttaler. MusicCast 50 er ideell for musikk eller for å forbedre TV-lyden.

Høyttaleren kan brukes som en frittstående soundbar, der man på baksiden finner en optisk inngang - perfekt avveid for en flat-TV. Likeså finnes det doble analoge innganger (3,5 mm og RCA), for tilkobling av for eksempel en CD-spiller.

Nå snakker vi
"Alexa, be MusicCast om å spille Favourite 1 i kjøkkenet."
Med talestyring fra Alexa trenger du bare å si til systemet hva og hvor du vil lytte. MusicCast tilbyr full kompatibilitet med Amazons utvalg av talestyringsenheter. Velkommen til det smarte hjemmet.

Legg merke til at angitt pris er per stk, avhengig av konfigurasjon!Les mer

Populære pakker med dette produktet

Spesifikasjoner

Se flere produkter

Yamaha WXA-50
-20%
Yamaha WXA-50 kombinerer smarte funksjoner med høy ytelse, og leverer en musikalsk nytelse ...
4990 NOK
3990 NOK

Butikslager

Om merket

Yamaha

Du har nylig sett på

YAMAHA MUSICCAST 50, AKTIV WIFI-HØYTTALER
-29%
Nettverkshøyttaler fra Yamaha med multirom-funksjon og Alexa-talestyring!
5490 NOK
3890 NOK

Produkter relatert til din historikk

Yamaha WXA-50
-20%
Yamaha WXA-50 kombinerer smarte funksjoner med høy ytelse, og leverer en musikalsk nytelse ...
4990 NOK
3990 NOK