Dynavoice Magic FX-4 EX v3 Vegghøyttaler Svart ask, par

En smart og gjennomtenkt vegghøyttaler, som er vinklet noe som gjør det lettere for plassering i vegghjørner eller oppe i taket.
Artikkelnr: 990FX4EXBO
35
Dynavoice Magic FX-4 EX v3 Vegghøyttaler Svart ask, par i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Vegghøyttaler hos BRL.se (990FX4EXBO)
Dynavoice Magic FX-4 EX v3 Vegghøyttaler Svart ask, par
Dynavoice Magic FX-4 EX v3 Vegghøyttaler Svart ask, par
Dynavoice Magic FX-4 EX v3 Vegghøyttaler Svart ask, par
Dynavoice Magic FX-4 EX v3 Vegghøyttaler Svart ask, par
Dynavoice Magic FX-4 EX v3 Vegghøyttaler Svart ask, par

Kampanje

Black Week!

Ekskl. moms
1990 kr / 1290 kr
Du sparer  700 kr (35%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Dynavoice Magic FX-4 EX v3 er en flat og vinklet høyttaler, som med sine nøkkelhullfester og 28,8 graders vinkel på fronten er en veldig smart løsning for å henge opp på veggen, men likevel få lyden vinklet mot deg. Perfekt for de fleste av oss som har sofaen plassert mot bakveggen. Høyttaleren kan også henges i overgangen mellom vegg og tank vinklet nedover for høydeobjektbasert lyd.

 • Vinklet vegg-/takhøyttaler fra tredje generasjons Magic-serie
 • Lukket konstruksjon
 • Nedsenkede terminaler med påkostede, gullbelagte kontakter
 • Monteres i nøkkelhullfeste
 • 28,8 graders vinkel på fronten

«Lydmessig spiller Magic FX-4 EX litt magert, men rent og ryddig og dummer seg ikke ut der de sitter bak i rommet. Tvert imot får vi til en surroundlyd med god omslutning og tydelige detaljer. Karakteren er lett og allsidig, og den kan sikkert matches med mange andre produsenter, men kanskje helst mot de andre høyttalerne i Magic EX-serien, som de i tillegg deler diskantelement med.
Kort sagt en fornuftig, fleksibel og prisgunstig liten høyttaler som gjør en super jobb som surroundhøyttaler»
Hemmabio-magasinet om eldre modell av Magic 4 EX

Plasser den der du vil!
Bak på hver høyttaler er det fire nøkkelhullfester, slik at du kan henge den opp der du vil. De fungerer også som avstandsstykke mot veggen, slik at du enkelt får plass til høyttalerkabelen. Så uansett om du plasserer høyttalerne bak deg, vinklet mot lytteposisjon eller gjemmer dem oppe mot taket, vinklet nedover, trenger du bare én skrue. Praktisk!

Når du pakker opp høyttalerne, ligger Dynavoice-merket ved siden av. Stoff-fronten lar deg feste merket på langsiden og kortsiden. Det gjør at du kan velge hvor du skal sette merket, avhengig av hvordan du plasserer høyttalerne.

Versjon 3
Da første versjon av Dynavoice Magic kom, ble den umiddelbart en av storselgerne våre, og etter at hi-fi-magasinene testet den, var førsteplassen helt opplagt. Etter det har vi oppgradert den i flere trinn for å gjøre den enda bedre. Elementene, delefilter og kabler har blitt bedre. I versjon 3 har vi bare endret designen, siden vi ikke har funnet noe annet vi kan forbedre. Til tross for alle forbedringene, har vi klart å holde prisen så lav som mulig. Vi lover at du ikke får like mye for pengene noe annet sted.

Dynavoice Magic-serien
Dynavoice Magic-serien har lenge vært vår storselger takket være det helt unike forholdet mellom pris og ytelse, som ingen annen høyttaler har. Da de mer påkostede EX-modellene kom, ble det enda flere forbedringer. Nå er Magic-serien ikke bare Dynavoices mest populære serie, men har også blitt den største serien, med flest modeller i programmet. Det gjør at du kan kombinere hjemmekinoen slik du selv vil. Mulighetene er enorme!


Farger i versjon 3
Dynavoice Magic EX-serien (version 3) er tilgjengelig i to flotte utførelser – Black & White. Begge har en svak trestruktur som sørger for at de nye høyttalerne passer i ethvert rom, og du kan ha dem lenge uten at de går av moten. Eller hvorfor ikke kombinere svarte fronthøyttalere og senter, som passer til flat-TV-en, med diskrete, hvite surroundhøyttalere? Valget er ditt, som alltid, med Dynavoice.

Lyden
Lydkarakteren i Magic-serien er laget for å være svært lettlyttet, men med retning mot Hi-Fi-lyd. Alle høyttalerne i serien har den samme SuperAudio-diskanten for best mulig klangmatching, så uansett hvilke høyttalere du velger å kombinere, passer de sammen og gir en sømløs lydopplevelse.

Test i Hifi-magasiner
Det er ikke bare kundene våre som er fornøyde. Magic-serien har også fått toppkarakter for pris i Hi-Fi-magasinene. Magic F-6 fikk andrepremie som årets beste høyttaler i budsjettklassen av magasinet Bild&Ljud Hemma. Den eneste som klarte slå den, var storebror Dynavoice Challenger M-65 …

Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Kampanje:
Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
  • Produsenter: Dynavoice
   Bass: Dubbla 4 tum
   Diskant: 1 tum
   Følsomhet: 90 dB
   Makseffekt: 100 Watt
   Frekvensomfang: 50-32.000 Hz (- 3 dB)
   Impedans: 4-8 Ohm
   Farge: Vit
   Annet: Nyckelhålsfästen för att hängas vertikalt eller horisontellt
   Vekt: Styck: 3.1 Kg
   Dimensjoner(BxHxD): 350 x 180 x 115 mm
   Enhet: Par
  • Om merkevaren
  • Dynavoice
  • Du har nylig sett på
  • Lignende produkter
  • Produkter relatert til historien din
  • Prishistorie
  • Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag: 1990 kr
  • Manualer/Dokument
  • Anbefalt tilbehør
  Logg inn