Dynavoice CA802BT forsterker med Bluetooth

Dette er en kompakt og kraftig stereoforsterker med Bluetooth, DAC og subwoofer-utgang.
Artikkelnr: 990CA802BT
33
Dynavoice CA802BT forsterker med Bluetooth i gruppen Lyd til hjemmet / Forsterkere / Stereoforsterker hos BRL.se (990CA802BT)
Dynavoice CA802BT forsterker med Bluetooth
Dynavoice CA802BT forsterker med Bluetooth
Dynavoice CA802BT forsterker med Bluetooth

Kampanje

Black Week!

Ekskl. moms
2990 kr / 1998 kr
Du sparer  992 kr (33%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Dynavoice CA802BT er en kompakt og kraftig stereoforsterker med Bluetooth, DAC og subwoofer-utgang. For de sene musikk kveldene i stille og ro er det også ett uttak for hodetelefoner. Lyden er meget detaljert og naturtro som med sine håndplukkede komponenter gjør at markedets konkurrenter i prisklassen havner langt bak. Med respektable 2x80 Watts effekt kan den her lille beistet drive de fleste stativhøyttalere, alternativt mindre gulvhøyttalere. Det mørke grå chassiset laget av aluminium for beste avskjerming mot forstyrrelser.


 • Kompakt stereoforsterker med trendsettende lydkvalitet
 • Høyt presterende klasse D-konstruksjon basert rundt en Infineon-krets
 • Effekt på 2x40 Watt (8 Ohm), 2x80 Watt (4 Ohm)
 • Volumkontroll med NJW1194-krets fra japanske NJRC for en lav distorsjon
 • Bluetooth 5.0 med aptx fra Qualcomm for beste tenkbare lyd
 • Åtte innebygde EQ-nivåer og tonekontroller (+/- 10dB)
 • RCA, optisk og coaxial-inngang
 • USB-inngang med 32-biters/384 kHz sampling og Plug’n’Play (ingen behov for software)
 • Subwoofer-utgang for utøkning i systemet med en aktiv subwoofer
 • Hodetelefonutgang i front
 • Displayet har valgbar tekstfarge (hvit, rød, grønn, blå, cyan, oransje eller lilla)
 • Ekstern strømadapter tilpasset for høy lydkvalitet og minimert sjanse for forstyrrelser
 • Fjernkontroll medfølger

Svenske Dynavoice forbinder mange ekstremt prisverdige gjennomtenkte høyttalere. Nå er de| klare for å gå inn på markedet med et annet spennende produkt i en helt ny kategori, og de gjør det med bravur.

CA802BT er en elegant og kraftig stereoforsterker med utrolig imponerende lydkvalitet. La deg ikke lure av det kompakte formatet på bare 151 mm bredde. Effekten er tenkt til for å drive et par førsteklasses stativhøyttalere, forsterkeren mister ikke orken og kontrollen om man slenger på et par gulvhøyttalere heller! Vil man legge til mere dyp bass til anlegget så er det en dedikert subwoofer-utgang til en aktiv basskasse.

Håndplukkede komponenter gir den klasseledende lyden
Forsterkeren er oppbygd rundt den tyske bedriftens Infineon Technologies forsterkerkrets MA12070, Dette er en høyytelses klasse D-løsning med en effektivitet på 92%. Med dette menes det at forsterkeren utvikler minimalt med varme og dermed får man ut mer effekt fra konstruksjonen. Dermed minskes kostnaden for store strømforsyninger, transformatorer og kjøleribber og mere av produktets pris kan legges på komponent kvaliteten. Dette er grunnen til hvorfor CA802BT forbløffer med sin lyd.

DAC-Kretsen i CA802BT kommer fra den velkjente produsenten ESS Technology, der deres Sabre ES9023 er en 24-bits DAC-chip med integrert 2Vrms OP-forforsterker. Med deres patenterte Hyperstream™ arkitektur og Time Domain Jitter Eliminator får man et dynamisk omfang på 112dB med minimal jitter.
På frontpanelet er det en utgang for hodetelefoner for de som vil spille musikk uten å forstyrre omgivelsene. Forsterkerens funksjoner styres enkelt med multi funksjons hjulet på fronten eller med den medfølgende fjernkontrollen.

Gode tilkoblingsmuligheter
Mange kommer til å sette pris på at CA802BT har innebygd Bluetooth-mottaker, noe som gjør det mulig å lett kunne streame favorittmusikken sin fra spotify via mobil. Gjennom Bluetooth 5.0 og Qualcomm aptx-teknologi får man en god rekkevidde og fremfor alt en god lydkvalitet.
På baksiden finnes det flere digitale innganger. Den optiske inngangen kan være perfekt for TV’n, USB micro-inngangen dedikert til datamaskiner om du skulle ønske å spille musikk fra Tidal eller YouTube.
Videre er det en kombinert inngang med to funksjoner. Om du vil koble til en analog enhet, som en CD-spiller, så kobler du en signalkabel til høyre og venstre RCA-inngang. Om du vil koble til en digital kilde, som en nettverks strømmer, så kobles det gjennom en 75 Ohms coaxialkabel på den høyre inngangen.

Med Dynavoice CA802BT har du en trofast lyd kompis i mange år!

Les mer Skjul
 • (5) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.
  Bent Andre Karlsen 2021-11-08
  Var på utkikk etter en rimelig liten forsterker med både bluethoot , digital inngang og analog inngang. Denne har prestert over forventningene med god margin. godt med kraft til å drive gulvhøytalere (Royd Doublets), og en lydkvalitet som var forbausende god. kan anbefales.

Kampanje

Kampanje:
Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn