Marantz Cinema 70S slim 7.2-kanals hjemmekinoforsterker, svart

Stilig og slank 7.2-kanals hjemmekinoforsterker fra Marantz med klasseledende lyd!

Artikkelnr: 111CINEMA70SB
Marantz Cinema 70S slim 7.2-kanals hjemmekinoforsterker, svart i gruppen Lyd til hjemmet / Forsterkere / Hjemmekinoreceiver hos BRL Electronics (111CINEMA70SB)
Marantz Cinema 70S slim 7.2-kanals hjemmekinoforsterker, svart
Marantz Cinema 70S slim 7.2-kanals hjemmekinoforsterker, svart
Marantz Cinema 70S slim 7.2-kanals hjemmekinoforsterker, svart
Marantz Cinema 70S slim 7.2-kanals hjemmekinoforsterker, svart
Marantz Cinema 70S slim 7.2-kanals hjemmekinoforsterker, svart
Marantz Cinema 70S slim 7.2-kanals hjemmekinoforsterker, svart
Marantz Cinema 70S slim 7.2-kanals hjemmekinoforsterker, svart

Kampanje

Ekskl. moms
10900 kr

Tidligere laveste pris

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
(%)
 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Marantz Cinema 70S er et naturlig utgangspunkt for Marantz sine utmerkede hjemmekinoforsterkere. Enheten har et premium design og erstatter bestselgeren NR1711. "S" i navnet står for Slimline og indikerer at den har en fordelaktig høyde for enkel plassering. Utgangseffekten er 50W pr, noe som passer godt med mindre høyttalere. Gjengivelsen er forbedret for en klarere Marantz-lyd med rør karakter. Det er mulig å streame musikk via nettverket og tre av HDMI-inngangene er kompatible med HDMI 2.1 og 8K/60Hz. Dette er en kino-receiver med god lyd for pengene!

 • Slank 7.2-kanals mottaker med luksuriøs design
 • 6 HDMI-innganger, 1 HDMI-utgang
 • 50W per kanal
 • Støtte for Dolby Atmos, DTS:X og Auro 3D
 • HEOS-streaming
 • HDMI eARC-støtte
 • Audyssey kalibrering


Et utsøkt design
Marantz har oppdatert hjemmekino serien for 2022/23 og skapt noe unikt. De eldre SR-modellene er erstattet av Cinema Series som inkluderer hjemmekinoforsterkere, en prosessor og en hjemmekinoforsterker som lar deg lage alt fra et "mindre" 7.2-system til et surround 15.4-system (9.4.6) for en oppslukende hjemmekino opplevelse. Rangeringen er snudd der modellen med lavest tall er flaggskipet. Designet har fått en oppfriskning og er hentet fra deres Premium-serie som ble introdusert med Model 30 og Model 40n. Prisene på de nye produktene er litt høyere på grunn av endringer i den interne målingen, men Marantz viser sin ekspertise på lyd kretser og lydkvaliteten er av høyeste orden. Marantz befester sin status som en av markedets mest etablerte og kunnskapsrike produsenter med Cinema.

Filmer, spill eller musikk – valget er ditt
Marantz har utstyrt sine Cinema-modeller med skjermkort av høy klasse. Forrige generasjon hadde en HDMI-inngang som var kompatibel med 8K. I Cinema 70 er det nå tre av seks HDMI-tilkoblinger som kan håndtere 8K/60Hz, noe som gir deg muligheten til eksklusivt å nyte den nyeste video teknologien med utmerket ytelse og full støtte for HDCP2.3, 8K/60Hz samt 4K/ 120Hz, Dolby Vision, HLG, HDR10+ og mer. Video Prosessoren kan oppskalere videokilder i 1080P eller 4K til 8K kvalitet.

Cinema 70 støtter også HDMI eARC, som muliggjør 3D-lydformater som Dolby Atmos og DTS:X i enestående kvalitet fra TV-en din. En hendig funksjon er at HDMI-inngangene automatisk navngis med informasjon fra kilden (hvis informasjonen er tilgjengelig). En passiv kjøleribbe er montert for å holde HDMI-kortet kjøligere enn tidligere modeller.

Men det stopper ikke der, Cinema 70 støtter også de nyeste teknologiene som Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM), QFT (Quick Frame Transport) og QMS (Quick Media Shifting) for å støtte fremtidige spillkonsoller . Selvfølgelig er det HDMI Pass-Through i standby-modus.

Del av et større lydanlegg
Med Cinema Series har Marantz introdusert en ny funksjon kalt Pre-Amplifier Mode. Når du aktiverer denne funksjonen blir forsterkeren mer en ren forforsterker, noe som betyr kortere signalveier og et renere signal. Dette betyr at lyden har høyere toleranse mot klipping, fordi de interne utgangstrinnene da slås av. Du kan også velge å skru av utgangstrinnet for spesifikke kanaler hvis du for eksempel bruker et eksternt utgangstrinn for fronthøyttalerne. På denne måten kan forsterkeren drive de andre høyttalerne med bedre kontroll og lydsignalet som sendes via pre-out blir renere.

Mer enn nok kraft
I en rekke generasjoner har Marantz tatt avstand fra villedende effektanfivelser– tall som ofte er urealistisk høye på papiret. Dette er fordi når nettdelen skal levere strøm over flere utgangsmoduler, blir virkeligheten annerledes sammenlignet med enkanals målinger med høy forvrengning. For å gi en mer nøyaktig indikasjon på gjeldende kapasitet, har Marantz introdusert sin 70 % garanti. Dette betyr at den spesifiserte effekten i stereo modus reduseres med kun 30 % når man kjører 5.1, som er høyere enn gjennomsnittet av konkurrentene. Dette antyder at Marantz har mer kraft å levere til høyttalerne, noe som resulterer i lavere forvrengning verdier og en mer kontrollert og dynamisk lydopplevelse. I tillegg bruker Marantz diskrete komponenter i effekttrinnene, noe som ytterligere bidrar til en høyere lydkvalitet.

Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
  • Produsenter: Marantz
   Reciver: 7-kanaler
   Type: Hjemmekinoforsterker
   Forsterkereffekt: 7x50W
   Bildeutganger: 1 x HDMI ut, 6 x HDMI in
   Digital lydinngang: 1 x koaxial, 1 x optisk, USB
   Analog lydinngang: 1 x Phono (MM), 3 x stereo RCA
   Analog lydutgang: 2 x subwoofer
   Vekt: 8.7 Kg
   Dimensjoner(BxHxD): 442 x 109 x 372 (utan antenn) mm
  • Om merkevaren
  • Marantz
  • Du har nylig sett på
  • Lignende produkter
  • Produkter relatert til historien din
  • Manualer/Dokument
  • Anbefalt tilbehør
  Logg inn