Forsterkere

Forsterker er den delen av lydanlegget som ser til at det finnes kraft til å sende bra lyd og et sterkt signal ut til dine høyttalere eller hodetelefoner.
Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    Audio Pro Crown Dayton Audio Dynavoice Elipson Hypex Magnat Marantz MiniDSP Monacor Musical Fidelity Onkyo Pioneer Pro-Ject Rega Sonance Sony System One Tangent WiiM Yamaha
På lager
    Nei Ja
Vis mer...
1  2  3  4  ..7 Neste »

Forsterkere

Forsterkere for musikk og film!
Uten høyttalere ingen lyd, men hva med forsterker?

Forsterker er den delen av lydanlegget som ser til at det finnes kraft til å sende bra lyd og et sterkt signal ut til dine høyttalere eller hodetelefoner. Det finnes en rekke ulike typer av forsterkere og vi tilbyr blant annet stereoforsterkere, hjemmekinoreceivere, hjemmekinoforforsterker, hjemmekinoforsterker samt multiroom og høyttaler veksler. Vi tilbyr forsterkere fra populære merkevarer som Yamaha, Marantz, Dayton Audio, Dynavoice, Onkyo, Rotel med fler til pressede priser og rask levering.

Om du har krav eller spørsmål utover de produktene vi annonserer, eller behøver hjelp til å skreddersy ditt drømme system, fortvil ikke du kan alltid kontakte vår kundeservice på support@brl.se eller ringe oss på +4619-206750
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.