Hjemmekinoreceiver

En hjemmekinoreceiver er hjerte av hjemmekino sitt surroundsystem. Her kobler du in dine signalkilder som en Bluray-spiller, TV-box, Apple TV, Playstation eller data, der HDMI-kabelen idag har blitt en bransjestandard.
Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    Marantz Onkyo Pioneer Sony Yamaha
Type
    Hemmabioförstärkare Hjemmekinoforsterker Hjemmekinoreceiver
Kanaler
    11-kanalig 5-kanaler 7-kanaler 9-kanaler
Funksjoner
    8K AirPlay AirPlay 2 Airplay 2 Amazon Alexa Appstyring Atmos BAB/DAB+ Bluetooth DAB DTS:X Dirac Live Room Correection Dolby Atmos Dolby Vision FM Google Assistant HDMI 2.1 HEOS IMAX Enhanced Nettverkspiller Phono Radio Slank Spotify Connect Spotify Connnect Tidal Wi-Fi
Vis mer...

Hjemmekinoreceiver

En hjemmekinoreceiver er hjerte av hjemmekino sitt surroundsystem. Her kobler du in dine singalkilder som en Bluray-spiller, TV-box eller data, der HDMI-kabelen idag har blitt en bransjestandard. En HDMI kabel kan føre over lyd og bilde digitalt i høy oppløsning, med bildeteknikk som har oppløsning i Ultra HD (4K og 8K). Receiveren dekoder omformer den inkommende lydsignalen til alle høyttalerutaganger, samtidig som bilde sendes videre til en flat-TV eller projektor. 

Den grunnleggende konfigurasjonen er 5.1, noe som innebærer at man har et par fronthøyttalere, en senterhøyttaler, to surroundhøyttalere og en aktiv subwoofer. Kommer du opp i prisnivå på hjemmkinoreceiver så er denne ofte utstyrt med flere innebygde forsterkere, noe som gir muligheten til flere forskjellige høyttaler-konfigurasjoner. De seneste lydformatene som har revolusjonert hjemmekino bruker fremst Dolby Atmos, men også DTS:X og Auro 3D. 

Kommer man opp i prisnivå så er det ikke uvanlig at produsentene deler opp enhetene i en prosessor (forforsterker) og forsterker, i syfte for å oppnå en lydkvalitet for de kresne. 

Hjemmekinoreceiver 


En hjemmekionoreceiver er en hjemmekinoforsterker som også har innebygd mottaker for radio. 

Er du usikker i ditt valg av ny hjemmekinoforsterker eller et hjemmekinoanlegg? Kontakt oss for hjelp på support@brl.se eller via +46 19-206750.


Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.