Hjemmekinoreceiver

En hjemmekinoreceiver er hjerte av hjemmekino sitt surroundsystem. Her kobler du in dine singalkilder som en Bluray-spiller, TV-box eller data, der HDMI-kabelen idag har blitt en bransjestandard.
Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
Marantz Sony Yamaha
Type
Hemmabioförstärkare Hjemmekinoforsterker Hjemmekinoreceiver
Kanaler
5-kanaler 7-kanaler 9-kanaler
Funksjoner
A2DP/aptX Bluetooth AirPlay 2 Airplay 2 Amazon Alexa Appstyring Appstyrning Bluetooth DTS:X Dolby Atmos Dolby Vision FM Google Assistant HEOS IMAX MM/MC phono Multizone Nettverkspiller Nettverksspiller Nätverksspelare Phono Radio Slank Slimmad Spotify Connect Tidal Wi-Fi
Vis alle
Skjul

Hjemmekinoreceiver

En hjemmekinoreceiver er hjerte av hjemmekino sitt surroundsystem. Her kobler du in dine singalkilder som en Bluray-spiller, TV-box eller data, der HDMI-kabelen idag har blitt en bransjestandard. En HDMI kabel kan føre over lyd og bilde digitalt i høy oppløsning, med bildeteknikk som har oppløsning i Ultra HD (4K og 8K). Receiveren dekoder omformer den inkommende lydsignalen til alle høyttalerutaganger, samtidig som bilde sendes videre til en flat-TV eller projektor. 

Den grunnleggende konfigurasjonen er 5.1, noe som innebærer at man har et par fronthøyttalere, en senterhøyttaler, to surroundhøyttalere og en aktiv subwoofer. Kommer du opp i prisnivå på hjemmkinoreceiver så er denne ofte utstyrt med flere innebygde forsterkere, noe som gir muligheten til flere forskjellige høyttaler-konfigurasjoner. De seneste lydformatene som har revolusjonert hjemmekino bruker fremst Dolby Atmos, men også DTS:X og Auro 3D. 

Kommer man opp i prisnivå så er det ikke uvanlig at produsentene deler opp enhetene i en prosessor (forforsterker) og forsterker, i syfte for å oppnå en lydkvalitet for de kresne. 

Hjemmekinoreceiver 


En hjemmekionoreceiver er en hjemmekinoforsterker som også har innebygd mottaker for radio. 

Er du usikker i ditt valg av ny hjemmekinoforsterker? Kontakt oss for hjelp på support@brl.se eller via +46 19-206750.


Logg inn