System One A50BT Bluetooth-midiforsterker i gruppen Lyd til hjemmet / Forsterkere / Stereoforsterker hos BRL Electronics (815A50BT)
System One A50BT Bluetooth-midiforsterker
System One A50BT Bluetooth-midiforsterker
System One A50BT Bluetooth-midiforsterker
System One A50BT Bluetooth-midiforsterker

System One A50BT Bluetooth-midiforsterker

Midiforsterker på 2x50W (4 Ohm) med blant annet trådløs streaming via Bluetooth!

Kampanje

Sommertilbud

Beskrivelse

System One med sin midiforsterker A50BT sluppet en bombe på markedet, med en lydkvalitet og funksjonalitet i særklasse. Med mottoet “lite format med en utrolig stor lyd” spiller denne 2x50 Watt sterke forsterkeren med en lydgjengivelse som får deg til å løfte på øyenbrynene. Med innebygd Bluetooth streamer du lyden fra din smartphone/nettbrett - helt uten kabler - og med en optisk inngang hever du lydkvaliteten bemerkelsesverdig  på TV-sendingene.


 • Midiforsterker på 2x25 Watt (8 Ohm), 2x50 Watt (4 Ohm)
 • Innebygget Bluetooth for trådløs streaming fra Spotify
 • Optisk digital inn, samt doble analoge inn (3.5mm + RCA)
 • Sub-utgang for tilkobling av aktiv subwoofer
 • Fjernkontroll medfølger

Brilliant lydkvalitet
Med et mål på bare 19 cm i bredde er A50BT fra System One utrolig blyg når kravet på plass tilkommer. Forsterkeren krever desto mer oppmerksomhet så fort strømmen blir slått på og musikken begynner å spille. Tross de minimalistiske målene er A50BT bygget på “rett” måte. Ut-effekten i 8 Ohm ligger på 25 Watt/kanal og faktum er at forsterkeren fordobler det i 4 Ohm, og gir dermed hele 50 Watt/kanal. Så uansett om du vil bruke A50BT til din datamaskin, på terrassen eller i stuen, så kommer lydkvaliteten bare til å vokse jo finere stativhøyttalere du henger på. Vær ikke redd for å slenge på et par høyttalere med en prislapp på inntil 5-6000 kroner. Smilet ditt blir skikkelig bredt!

Komfort som sitt ess
A50BT har innebygget mottaker for trådløs streaming via Bluetooth-protokollen, som innebærer at du raskt og enkelt kan koble forsterkeren til din datamaskin, eller din smartphone eller nettbrett. Start Spotify-appen, parkoble mobilen med A50BT og velg en spilleliste, så kan du til 100% fokusere fullt ut på vorspielet og skålingen.

Din TV har funnet en fin lydvenn
A50BT har også en optisk digitalinngang, dette gir deg en ypperlig mulighet til å koble forsterkeren til TVen. Gjennom å dra en optisk kabel forbedres lyden fra TV-sendingene til det maksimale. Da overføringen er digital påvirker ikke TVens lydkort noe på gjengivelsen. Har du dessuten en smart-TV kan du via nettverket få tilgang til mengder av apper, som Spotify, YouTube, Netflix m.fl.

Har du en eldre TV som savner nettverk, så kan eksempelvis en Google Chromecast løse det meste. Denne kobles til din TV via HDMI, og deretter føres lyden videre digitalt via den optiske kabelen ned til A50BT. Lyder det ikke bra, uansett hvordan du løser det i hjemmet!?

Analoge tilkoblinger
A50BT har på dette doble analoge stereo-innganger. Den ene er 3.5mm, som kan være fordelaktig for en smartphone eller annen spiller (der lydkvaliteten overstiger MP3). Den andre inngangen er RCA, perfekt for eksempelvis en CD-spiller.

Forsterkeren er også utstyrt med en lavnivåutgang for subwoofer. A50BT er tiltenkt å spille sammen med et par bra stativhøyttalere (eller mindre gulvmodeller) og vil man la lyden vokse så anbefaler vi at du kobler til en aktiv subwoofer. Denne kommer til å bidra med et bredere bassomfang, og definitivt et enda større smil på dine lepper!

Reale høyttalerterminaler
Mange forsterkere på markedet i mindre format - og prisklasse - er utstyrte med enkle klemlister. Disse tar ikke spesielt grov høyttalerkabel og ikke spesielt pålitelige, da sjansen er stor for at en del kobberledere kan komme utenfor. System One har definitivt kostet på sin A50BT mer, og ikke spart inn på dette. På baksiden finne vi reale, gullbelagte skrutilkoblinger for høyttalerkablene, som dessuten håndterer bananplugger for en pålitelig og sikker kobling.

Sist, men ikke minst…
...så følger det med en fjernkontroll til A50BT. her kan du slå av/på strømmen, bytte signalkilde og regulere volumet. Smidig!

Les mer Skjul

System One A50BT Bluetooth-midiforsterker

Midiforsterker på 2x50W (4 Ohm) med blant annet trådløs streaming via Bluetooth!

Kampanje

Sommertilbud

1998 kr / 1498 kr
Spar 500 kr
1998 kr
1998 kr
Tilbudet gjelder til og med:
Ekskl. moms
 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager
Artikkelnr: 815A50BT
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
  • Funksjoner: Bluetooth, DAC
   Type: Forsterker
   Effekt (RMS): 2x25 Watt (8 Ohm), 2x50 Watt (4 Ohm)
   Digital lydinngang: Optisk
   Analog lydinngang: 3.5 mm stereo, RCA stereo
   Analog lydutgang: Subwoofer ut
   Dimensjoner(BxHxD): 190 x 52 x 139 mm
   Enhet: Stykk
  • Om merkevaren
  • System One
  • Du har nylig sett på
  • System One A50BT Bluetooth-midiforsterker

   Sommertilbud

   1498 kr
   Spar 500 kr
   1998 kr
  • Lignende produkter
  • Produkter relatert til historien din
  • Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag: 1998 kr
  • Manualer/Dokument
  • Anbefalt tilbehør
  Logg inn

  Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

  MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.