Stereoforsterker

Stereoforsterker er det optimale valget for deg som vil drive et par høyttalere med et lydmessig overtreffbart resultat. 
Les mer
Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Kategori
    Crown Dayton Audio Dynavoice Elipson Hypex Magnat Marantz MiniDSP Monacor Musical Fidelity Onkyo Pioneer Rega Sony System One Tangent WiiM Yamaha
Funksjoner
    AirPlay AirPlay 2 Appstyring Appstyrning Bluetooth CD Chromecast DAB DAC FM HEOS Multiroom Nätverksspelare Phono RIAA Spotify Connect Tidal WiFi
Vis mer...
1  2  3  ..4 Neste »

Stereoforsterker

Stereoforsterker er det optimale valget for deg som vil drive et par høyttalere med et lydmessig overtreffbart resultat. 

Hva er en stereoforsterker?

En stereoforsterker er perfekt for å gjenngi musikk til et par stativhøyttalere, eller mer bassvennlige gulvhøyttalere. Valget av forsterker er avhengig på kravene man stiller seg når det kommer til lyden også hvilken størrelse på høyttalere som skal drives. Høyere kvalitet på komponentene gir en høyere lydvkalitet, samtidig som strømkapasiteten og uteffekten er avgjørende om forsterkeren skal drive større høyttalere, eller om man vil spille høyt. 


Idag har en stereoforsterker tilby mengder av tilkoblinger, der man kan koble alt fra en analog platespiller til et digitalt nettverk, og via dette får man finesser som Spotify Connect, AirPlay, Bluetooth men også multiroom-plattformer, som Yamaha MusicCast. 

Jo høyere konstruksjonskvalitet, jo viktigere blir høyttaler- og signalkabelens kvalitet. Sammenlign det litt med matlaging, der kryddene setter pregelen på smaken. 

En stereo forsterker kan deles opp i forskjellige underkategorier. Vanligst er den integrerte forsterkeren, der man har både forforsterker delen (volumregleringen) og en forsterkerdel (som gir effekt til høyttalerne). Er en radiomottaker integrert kalles det for receiver. I høyere prisklasser er det ikke uvanlig at man separerer forsterkeren i to deler, en forforsterker og en forsterker, i syfte for å optimere konstruksjonen maksimalt.

Er du usikker på ditt valg ny stereoforsterker? Kontakt oss for råd på support@brl.se eller via +46 19-206750.

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.