DLS Flatbox D-One & Flatsub 8.2 2.1 høyttalerpakke, pianosvart i gruppen Pakkeløsninger / Pakker for hjemmet / Høyttalerpakker hos BRL Electronics (SETHDONEBPKT4)
DLS Flatbox D-One & Flatsub 8.2 2.1 høyttalerpakke, pianosvart
DLS Flatbox D-One & Flatsub 8.2 2.1 høyttalerpakke, pianosvart
DLS Flatbox D-One & Flatsub 8.2 2.1 høyttalerpakke, pianosvart
DLS Flatbox D-One & Flatsub 8.2 2.1 høyttalerpakke, pianosvart
DLS Flatbox D-One & Flatsub 8.2 2.1 høyttalerpakke, pianosvart

DLS Flatbox D-One & Flatsub 8.2 2.1 høyttalerpakke, pianosvart

Lettplassert, fleksibel og stilig 2.1-pakke med et personlig preg!

Kampanje

Pakkeløsning

Beskrivelse

Høyttalere som interiørelementer? Absolutt! Denne 2.1-pakken gir en varm lyd som er nesten umulig å bli lei av. Kombiner med en velspillende stereoforsterker for et stilig lydsystem som garantert vil imponere i det mellomstore rommet!

DLS Flatbox D-One er en høyttaler med personlig og diskret design som plasseres på veggen. Med D-One imponerer, ikke bare for lyden, men for den attraktive designen og en blank finish som lett smelter inn i miljøet. Lyden er typisk for DLS, med en varm kvalitetslyd, som kan fortsette i timevis – uten å slite deg ut. Åtte inkluderte stoffrister i forskjellige farger gir deg valget mellom å sette et mer personlig preg på utseendet.

 • Vegghøyttalere med førsteklasses og fyldig lyd
 • Pianolakkert sort skap som kun er 11,5 cm dypt
 • 2-veis konstruksjon med 30 mm kuppel og en 5,5" mellomtone/bass driver
 • Åtte forskjellige stoff fronter følger med
 • Komplett med aktiv subwoofer - for eksempel DLS sin egen Flatsub - for et rikere spekter i bassen
 • Oppgitt pris er pr stk!


DLS Flatbox D-One -
høyttalerne med den skyhøye WAF-faktoren
Vil du ha et par Flatboxer til musikken eller fem høyttalere til hjemmekinoen? Se for deg med et indre bilde hvordan de store og plasskrevende gulvhøyttalerne er borte, og hvor stilige og mye finere dimensjonene i stuen kan bli ved å få høyttalerne opp på veggen. Svenske DLS har med sin Flatbox-serie tatt et solid tak på markedet for denne stadig voksende typen høyttalere for det moderne hjemmet.

Et nytt og friskere design
Dagens Flatbox-modeller har – i tillegg til forbedrede lydegenskaper – fått endret noen kosmetiske detaljer, som de deler til felles. Kantene på skapet har fått en større avrunding og stoff frontene har fasede kortsider. Bassporten på siden er slisset i stedet for å ha en traktformet åpning, som gjør at høyttaleren kan håndtere mer luftstrøm uten å skape blåse støy. "DLS Sweden" er trykt foran på skapet i hjørnet. Koblingen er blitt enklere med trykkontakter, som tåler bananplugger, og baksiden av skapet har myke og gjengede gummiføtter som gir plass til høyttalerkabelen bak og også kan kompensere for en ikke helt jevn vegg.

Fin lyd på veggen krever pleie
Selv om en DLS Flatbox-høyttaler er flat i formen, er lyden den motsatte. Under utviklingen har DLS tatt hensyn til de akustiske fenomenene som en høyttaler vanligvis møter når den plasseres på en vegg, noe som normalt ikke er helt optimalt. men ved å beregne frekvens kurven er ikke lyden på langt nær så bassy og flat som du først tror. For å sitere magasinet Hifi&Musik da de testet Flatbox XL: «Lydbildet er langt fra flatt».

DLS Flatsub 8.2 er en 8" aktiv subwoofer for veggmontering eller plassering under sofaen. Subwooferen håndterer frekvenser ned til 25 Hz og det innebygde effekttrinnet leverer 250 Watt som gir en knakende bass opplevelse og gir et Flatbox-system med mer kropp og rumling i bassområdet.

 • Aktiv subwoofer for veggmontering eller plassering under sofaen
 • 25-200 Hz frekvensområde
 • RCA Line-in/line-out
 • Digital forsterker 250 Watt
 • Bass EQ +4 dB@40 Hz
 • Ved å flytte veggbraketten kan sokkelen henges både horisontalt og vertikalt


Flatsub 8.2
erstatter forgjengeren Flatsub 8, og er storebror til Flatsub Midi. Hovedforskjellen ligger i det større kabinettet og det 100 Watt sterkere effekttrinnet (totalt 250 Watt i Flatsub 8.2). Dette garanterer en renere og mer kontrollert bassgjengivelse.

Svenske DLS har blitt overøst med lovord fra anmeldere med sine Flatbox-høyttalere. Den minste av aktive subwoofere – Flatsub 8.2 – følger etter med ideen om å henge høyttalerne på veggen, der de tar minimalt med plass, høres ut som ekte HiFi og smelter perfekt inn i interiøret.

Man har vanligvis lysere vegger i boliger i dag. Som et resultat er Flatsub 8.2 produsert som standard i en matt hvit finish for å gli best mulig inn, men subwooferen er også tilgjengelig i pianolakkert sort (ekstra) for de som for eksempel ønsker å bryte av den hvite veggen og gi interiøret mer kontrast.
Flatsub 8.2 er i hovedsak designet for å henges på veggen, men den kan like gjerne plasseres på gulvet, for eksempel under en sofa. Det 8" store basselementet sitter "usynlig" på baksiden mot veggen slik at fronten er helt glatt.

Sammen med DLS sine egne Flatbox-modeller skaper de sammen en perfekt symmetri i design, men selvfølgelig passer Flatsub 8.2 like godt til alle produsentens øvrige høyttalermodeller.

Ved å bruke variabel volumjustering, variabelt lavpassfilter og en variabel fasekontroll, matcher Flatsub 8.2 mange forskjellige typer lytterom og høyttaleroppsett. På baksiden finner vi både RCA-innganger og -utganger for å kunne kobles til flere enheter. Den innebygde digitale forsterkeren er på hele 250 watt.

I tillegg er det en Bass EQ som justerer signalet på 40 Hz med 4 dB. Dette gir mer «kick» til lyden, og kan hjelpe bassen i rom hvor du får en dukkert i det frekvensområdet.

Les mer Skjul

DLS Flatbox D-One & Flatsub 8.2 2.1 høyttalerpakke, pianosvart

Lettplassert, fleksibel og stilig 2.1-pakke med et personlig preg!

Kampanje

Pakkeløsning

15998 kr
Spar
Tilbudet gjelder til og med:
Ekskl. moms

Antall:

Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager
Artikkelnr: SETHDONEBPKT4
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
 • Produsenter: DLS
  Type: 2.1
  Farge: Svart
 • Om merkevaren
 • DLS
 • Du har nylig sett på
 • Lignende produkter
 • Produkter relatert til historien din
 • Manualer/Dokument
 • Anbefalt tilbehør
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.