Sony STR-DH790, hjemmekinoforsterker med 4K & Dolby Atmos

Fortreffelig 7.2-kanals hjemmekinoforsterker fra Sony med støtte for 4K, HDR og Dolby Atmos med mer!
Artikkelnr: 120STRDH790
13
Sony STR-DH790, hjemmekinoforsterker med 4K & Dolby Atmos i gruppen Lyd til hjemmet / Forsterkere / Hjemmekinoreceiver hos BRL.se (120STRDH790)
Sony STR-DH790, hjemmekinoforsterker med 4K & Dolby Atmos
Sony STR-DH790, hjemmekinoforsterker med 4K & Dolby Atmos
Sony STR-DH790, hjemmekinoforsterker med 4K & Dolby Atmos

Kampanje

Ekskl. moms
4590 kr / 3990 kr
Du sparer  600 kr (13%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Sony STR-DH790 er en teknisk kapabel og vellydende 7.2-kanals forsterker med full støtte for dagens funksjoner og finesser! Listen kan gjøres lang, og på den finner du støtte for neste generasjon av surroundlyd, i form av Dolby Atmos samt DTS:X, og full støtte for 10-bits farger (HDR10, HLG og Dolby Vision) samt 4K-video. Tross all denne lyd og bilde kraft har STR-DH790 et kompakt chassis som ikke kommer til å ta opp og dominere hele mediabenken.

 • 7.2-kanals forsterker
 • Dolby Atmos og DTS:X
 • FM-radio
 • Fire HDMI-innganger
 • Støtte for HDR & 4K/60 (4:4:4)
 • Kalibrering via D.C.A.C
 • Bluetooth
 • Kompakt design
 • HDMI eARC


Neste generasjon av surroundlyd
STR-DH790 kommer med støtte for DTS:X og Dolby Atmos som tar følelsen av nærvær til et helt nytt nivå. Når du ser på film eller spiller et spill som har støtte for disse finessene kommer du kunne avgjøre hvor de kommer fra, om det er rundt eller over deg. Det gir lyden er fantastisk tredimensjonal følelse og du kommer ikke behøve å lete lenge for å finne filmer eller spill med støtte for (blant annet) Dolby Atmos - Netflix og iTunes Store har et stort utvalg av filmer som støtter dette.

Kvalitetslyd fra Sony
Selv om du bruker ulike høyttaler kombinasjoner (7.2, 5.1.2 eller 2.1 eksempelvis) leverer alle høyttalere lyd av samme høye kvalitet med den automatiske kalibrerings teknologien! Med automatisk fase matching tilpasses høyttalernes fase egenskaper etter de fremre høyttaler kanalene på venstre og høyre side, så alle kanaler fungerer perfekt sammen og gir en surroundlyd med utrolig nærvære.

Støtte for 4K og HDR
Med støtte for 4K hjelper STR-DH790 å levere et utrolig skarpt bilde med 60 stabile bilder pr. sekund. Oppløsningen er alltid et herlig steg fremover, men det største kvalitetsløftet er kanskje HDR som - om du har en TV som støtter det -  gir bildet en fargedybde uten like. Skygger og høydepunkter løftes frem, med økt kontrast og lysstyrke. Dette gjør forsterkeren til en utmerket kompanjong til en nyere TV, blant annet!

Et robust og kompakt design
Den minimalistiske designen gjør at denne kompetente hjemmekinoforsterkeren kan gjemmes i TV-benken eller at den ikke tar alt for mye plass i mediabenken. En stabil kåpe ser til å minske vibrasjoner og bidra til en mer korrekt lydgjengivelse.

Les mer Skjul
 • () anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn