Klipsch R12-SW Subwoofer

Klipsch R12-SW er en vanvittig spilleglad 12” aktiv subwoofer med høy akustisk output på 116 dB.

Artikkelnr: 288R12SW
40
Klipsch R12-SW Subwoofer i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Subwoofer hos BRL.se (288R12SW)
Klipsch R12-SW Subwoofer
Klipsch R12-SW Subwoofer
Klipsch R12-SW Subwoofer

Kampanje

Januardeals

Ekskl. moms
4990 kr / 2990 kr
Du sparer  2000 kr (40%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

R12-SW er en 12” aktiv subwoofer fra den amerikanske høyttaler eksperten Klipsch. Med en separat basskasse bygger du ut systemet - både for musikk og film - og gir anlegget mer rytmikk, omfang og imponator effekt. Det fremoverrettede elementet med IMG-kon (Injection Molded Graphite), med en digital forsterker på 200W RMS i ryggen gir en kraftig, tight og spenstig gjengivelse som graver dypt.


 • Kabinet med rette linjer og polymer faner - stilfull enkelhet
 • Klipsch logo på fronten i kobberfinish for å signalisere et Reference-produkt
 • Realt bestykket 12” element med IMG-kon og høy virkningsgrad
 • Variabel delingsfrekvens og fase bryter
 • Digital forsterker med 400 Watt peak-effekt

R12-SW tilhører inngangsnivået av subwoofere fra amerikanske Klipsch. Prisforskjellen mot det du finner på stormarkedet er ikke stor, men lydforskjellen er desto større. Allerede siden 1990-tallet har Klipsch behersket å lage førsteklasses basskasser, som både lyder bra for musikk og film. En Klipsch bass kan også flytte betydelig mer luft enn mange konkurrerende produkter. Hvorfor? jo, stor takk til det høyeffektive elementet, som krever mye mindre forsterkereffekt for å kunne spille høyt. Visse kanskje reagerer på at den digitale forsterkeren som driver 12” elementet “bare” har 200 Watt kontinuerlig effekt. Saker er den at vi hadde byttet ut elementet til et lignende med 6 dB lavere følsomhet, så behøver det helt plutselig 800 Watt - for å spille på nøyaktig samme lydnivå. En viss forskjell!

Basselementet er konstruert med et lettvekts, men samtidig stivt IMG-kon, et utprøvd material som Klipsch har betrodd seg til i flere generasjoner av høyttalere i deres inngangs-segment. Slaglengden på elementet er stor, det har et stålskrog og doble keramiske magneter, samt ventilerte talespoler som gir en effektiv kjøling. Kabinettet er oppbygd med vegger av MDF og med en bassport som munner bakover. Gjennom dette tar man hjelp av rommets bakre vegg og får en forsterkning av “bak-bølgen”. Det litt sinnsyke er at R12-SW i toppene kan komme opp i hele 116 dB output!

Delingsfrekvensen kan justere variabelt mellom 40-120 Hz, helt avhengig på hvilken størrelse og type av høyttalere den skal spille sammen med. Selvfølgelig er det volumkontroll samt en fase bryter på baksiden.

Med Klipsch R12-SW har du en skikkelig velspillende og prisverdig basskasse.

Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Kampanje:
Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn