Vask og rengjøring

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    BVE Chemical Guys Werified by WER
På lager
    Nei Ja
Vis mer...

Vask og rengjøring

Følelsen av en nyvasket bil er vanskelig å slå! Her finner du produktene for et skinnende rent resultat!

Vi har noen tips på hvordan du kan vaske bilen din enkelt men fortsatt effektivt måte. 

Avfetting: For å minimere risikoen for skader når du vasker og får å få så rein bil som mulig annbefaler vi at du bruker deg av avfetting som løser opp hardt sittende møkk før du sjamponerer bilen din. De vanligste produktene er alkalisk og kallafetting.  

Den alkaliske avfettingen brukes for å løse opp "vanlig" møkk sånn som insekter og støv. Kallavfetting brukes istede for å løse opp for eksempel olje, fett og tjære/asfalt. Felgerne er også noe som burde rengjøres, da anbefaler vi at dere bruker en felg rengjøring som er tilpasset for vanskelig møkk og bremsestøv. 

Sjamponering: For å få bilen sin rein må man få bort det som kalles for "trafikkfilmen", fjernes ikke denne riskerer du at du får en grå hinne over bilen når den er tørket. Bruk et sjampoo med voks i så blir bilen lettere og vaske samtidlig som den beskytter bilen og gir den glans og lyster. Bruk alltid en rein klut når du vasker bilen din for å minimere skader på lakken og tørt alltid oppifra og ned. Når du sjamponerer og spyler bilen bør du alltid tørke bilen og dørgangene med en duk som er tilpasset for dette. Da slipper du eventuelle kalkrester og stigge ringer som tørker inn.
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.