Høyttalerpakker
Start / Høyttalerpakker

Høyttalerpakker

Sorteringsordning:

Leter du og dine kompiser etter lyd til deres russebuss? Da har du kommet helt rett. Vi leverer komplette høyttalerpakker der du får med deg absolutt ALT du trenger for å kunne installere lyd i bussen og få den sykeste lydopplevelsen! Vi sender også med en oversikt over hvordan alt skal monteres slik at dere aldri trenger å være bekymret for at dere gjør feil! Russentiden er en tid som skal virkelig nytes det gjelder både når det kommer til selskapet men også lyden. Derfor har vi satt sammen pakker som vi vet kommer gjøre russentiden enda bedre og virkelig få russehoftene til å røre på seg i takt til musikken!

Vi har i mange år bygget lyd i bil, lastebiler og busser, dette er også noe vi har vunnet mange priser av opp gjennom årene. Sjekk ut vår youtube kanal får å se inspirasjon til utrolig mange kule bygg og som kan inspirere når det kommer til lyd i russebussen eller russebilen. https://www.youtube.com/user/BRLSweden 

 

Med våre lydpakker kommer dere få en lydopplevelse dere sent kommer glemme! Vi har delt opp pakkene i Medium, Large og Xlarge. Har dere lyst på noe enda mer ekstremt er det bare at dere kontakter oss få skal vi hjelpe dere sette sammen en skikkelig kul høyttalerpakke som virkelig kommer levere!

Høyttalerpakke til  Russebuss Large
Komplett högtalarpaket avsett  till russebuss för den kräsne!
36155 NOK
29998 NOK
Høyttalerpakke til Russebuss Medium
Rejält högtalarpaket för hela russeperioden som höjer partyt till nya niv&arin...
17184 NOK
13998 NOK
Høyttalerpakke til Russebuss XLarge
Ekstrem høyttalerpakke for deg som vil ha det beste til russebussen!
45144 NOK
34998 NOK